Ana SayfaDizilerRamo 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Sibel'i Kurtardıktan Sonra Yıldırım'ı Öldürüyor!

İlgili Postlar

Ramo 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Sibel’i Kurtardıktan Sonra Yıldırım’ı Öldürüyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 33. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ramo, Mashar’a biat ettiğini söylüyor. O da, Ramo’dan Cemil’i öldürmesini istiyor. Ramo, Cemil’e gövde gösterisi yapıp onunla Mashar’a bir oyun oynuyor. Yıldırım’ı evine giren Ramo, ona Mashar’ı aratıp Sibel’i serbest bıraktırmasını istetiyor. Ramo, Sibel’i kurtardıktan sonra Yıldırım’ı öldürüyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Sibel’i Kurtardıktan Sonra Yıldırım’ı Öldürüyor!

Ramo dizisinin 34. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Şerif, evin çevresine keskin nişancılarını yerleştirip Ramo’yu öldürmeyi planlıyor. Ramo, silahını Mashar’a doğrulttuktan sonra ona, biat edeceğini söylüyor. Mashar, masayı toplayıp Ramo’dan Cemil’i öldürmesini istiyor. Ramo, Cemil’in işini bitireceğini, onu öldürmenin iyi bir fikir olmadığını söylüyor.

RAMO 33. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mashar, ısrarla Ramo’dan onu öldürmesini istiyor. Ramo’da peki deyip gidiyor. Toplantıda Ramo, sandalyede kamera olduğunu ve Yıldırım’ın toplantıyı oradan izlediğini anlıyor. Onunla konuşmaya gidiyor. Ona, Cemil’in öldürme fikrinin iyi bir fikir olmadığını, ona da söylüyor.

Yıldırım, Mashar ne derse onun olacağını söyleyip gidiyor. Giderken Ramo, onun şapkasına takip cihazı yerleştiriyor. Sinyallerden onun yaşadığı evi buluyor. Elektriklerini kestirip evin içine kamera yerleştiriyor. Ramo, Cemil’in karşısına çıkıp ona gövde gösterisi yapıyor. Cemil, Ramo’nun dediklerini yapmak zorunda kalıyor.

Mashar ile Şerif, yapacakları sevkıyata Cemil’in kardeşlerinin baskın yaptığını duyuyor. Oraya gittiğinde Fiko’nun üzerinde ve her yerde bomba yerleştirildiğini görüyor. Cemil’in kardeşi, abisinin öldüğünü bunları onların yaptırdığını bildiğini söyleyip elindeki bomba pimini tutuyor.

Mashar ile Şerif, ona engel olmaya çalışıyor. Onu ikna edemiyorlar. Ramo, oraya gelip Cemil’in kardeşine abisinin yaşadığını söylüyor. Abisinin ölmediğini görünce kardeşi pimi elinden bırakıyor. Mashar ile Şerif, Ramo’nun Cemil’i öldürmediği için mutlu oluyorlar. Gizem’in, Nehir ile iş birliği yaptığı anlaşılıyor.

Ramo, Doğu ile birlikte Yıldırım’ın evine giriyor. İçerideki güvenlik sistemini geçerek Yıldırım’ın yatak odasına ulaşıyorlar. Ramo, Yıldırım’dan Mashar’ı arayıp Sibel’i serbest bırakmasını istiyor. Oda, Mashar’ı arayıp Ramo’nun kendilerine yaptığı iyilik için onu ödüllendirmek istediğini, Sibel’i bırakmasını emrediyor.

Sibel, hemen Mashar’ın verdiği arabaya binip evin yolunu tutuyor. Ramo, Yıldırım’ı öldürüp istediği güce sahip oluyor.

Ramo 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo İstanbul’un Kralı Olmak İçin Harekete…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler