Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Recai'nin Kendisini Aldattığını Mı...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Recai’nin Kendisini Aldattığını Mı Öğreniyor?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 25. yeni bölümüyle 19 şubat cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nazlı, daha kötü halde seansa gelir. Kumru, babaannesine verildikten sonraki hayatını anlatır. Doktor hanım Sadi’nin, çocukluğunda yaşadıklarını duyunca gözyaşlarını tutamaz. Düşmanı, Sadi’nin panik atak geçirmesini fırsat bilir ve silahını onun kafasına dayar. Kırmızı Oda 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nazlı, Recai’nin kendisini aldattığını mı öğreniyor?

Cuma Dizileri 2020

Nazlı Recai’nin Kendisini Aldattığını Mı Öğreniyor?

Kırmızı Oda 25. bölüm 1. fragmanında; Sadi, doktor hanıma insanın en zaliminin yakınında olduğunu söylüyor. Kumru, evlendiği günleri anlatıyor. Nazlı, Recai’yle evlenmeden önceki günleri anlatıyor. Daha sonra Recai’nin iş yerine gidip, ona baskın yapıyor.

İşte Kırmızı Oda 25. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Boncuk, hastanede tedavi görmeye devam eder. Sadık, ona hediyeler alıp onu mutlu eder. Kumru, doktor hanıma babaannesinin yanına gönderildikten sonraki hayatını anlatır. Babaannesi Kumru’ya çok iyi bakar. Kumru, okula gidiyor ve üvey babasıyla yaşadıklarını unutmaya başlar.

Babaannesi çok hasta olduğunu ve az bir ömrü kaldığını öğrenir. Lise son sınıfa giden Kumru, üniversite hayalleri kurar. Ancak, babaannesi ölmeden onu başkasına emanet etmek ister. Ona durumu anlatıp az bir ömrü kaldığını, onun kendisine babasının emaneti olduğunu ölmeden onu güvendiği birine emanet etmek istediğini söyler.

Kumru’yu istemeye gelirler. Babaannesi o, güvendiği aileye Kumru’yu verir. Nazlı, ikinci seansında doktor hanıma, çocukluğunu anlatır. Babasının çok yakışıklı biri olduğunu, kadınların onun çevresinde pervane olduğunu ve onun annesini bırakıp başka bir kadınla evlenip iki çocuğu daha olduğunu anlatır.

Nazlı, babasının başka kadına gitmesinde annesini alttan almamakla suçlar. Doktor hanım, Nazlı’nın Recai’yle neden evlendiğini ve şimdi neden onu kaybetme korkusu yaşadığını anlar. Sadi, ikinci seansı için doktor hanıma gelir. Ona, nasıl sokaklarda yaşamaya başladığını anlatır.

Sadi’nin babasının karısı ve dört çocuğu olduğu halde annesiyle evlenir ve Sadi dünyaya gelir. İstanbul’a geldiklerinde kendilerini tam bir sefaletin içinde bulurlar. Babası her gün annesini döver. Sadi’nin onu engellemeye çalıştığında ise onu tuvalete kilitler. Tam, bunları anlatırken Sadi’nin tekrar panik atağı gelir.

Doktor hanımın yardımıyla atağı atlatan Sadi, hikayesinin devamını anlatır. Babası yine eve sarhoş gelip annesiyle kavga ettikten sonra, annesi babasının evine gitmek istediğini söyler. O da, mutfaktan aldığı bıçakla annesini oracıkta öldürür. Sadi’nin annesi mezara, babası ise hapse girer.

Seanstan sonra Sadi, bir kumarhaneyi baskına gider. Kumarhanenin sahibiyle odada konuşurken panik atağı tutar. Adam hemen bunu fırsat bilip, Sadi’nin kafasına silahını dayar.

Kırmızı Oda 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Düşmanı Sadi’nin Panik Atak Geçirmesini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler