Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep'i Kim Öldürmek İstiyor?

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep’i Kim Öldürmek İstiyor?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 32. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mehdi, serbest kalması için gereken parayı Cengiz’in verdiğini öğreniyor. Cengiz, Mehdi’yi işlerinin başına geçiriyor. Nermin, eski gücüne kavuştuktan sonra Sakine, sorun çıkartmaya başlıyor. Zeynep, annesinin göz yaşlarına kanmayacağını söyleyip Nermin’le ayrı eve yerleşmeye karar veriyor. Motosikletli biri Zeynep’in yanına yaklaşıp silahını doğrultuyor. Zeynep’i, kim öldürmek istiyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep’i Kim Öldürmek İstiyor?

Doğduğun Ev Kaderindir 33. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mehdi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor. Herkes Ercan’ın tanıklık için istediği beş yüz bin lirayı kimin verdiğini merak etmeye başlıyor. Mehdi, o parayı Cengiz’in verdiğini öğreniyor. Cengiz, onun hesabına yüklüce bir para yatırdığını, çıkışta adamları onu karşılayıp ayarladığı eve yerleştireceğini söylüyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 32. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehdi, helal olduktan sonra her işi yapacağını söylüyor. Dışarıda Mehdi’yi, siyah takım elbiseli 6 araba bekliyor. Nuh, Mehdi’nin kötü işlere bulaştığını düşünmeye başlıyor. Mehdi, öncelikle Zeynep’in evine gidip onlara teşekkür edip kızını alıyor. Evdekiler, kapının önündeki arabaları ve korumaları görünce Mehdi’nin pis işlere bulaştığını anlıyor.

Adamlar Mehdi ve ailesini büyük bir malikaneye götürüyor. Mehdi, Cengiz’in bir çok iş yerinin olduğu kadar, düşmanlarının da çok olduğunu biliyor. İlk gün ailesiyle birlikte Cengiz’in mekanlarından birinde yemek yiyorlar. Çıktıktan sonra, silahlı saldırıya uğruyorlar.

Mehdi, Nuh’un da yanında çalışmasını istemiyor. Cemile, bunun için Nuh’u zorluyor. Ama Nuh, işinden ayrılmak istemediğini söylüyor. Barış, Zeynep’le buluşuyor ve ikili çok güzel bir gün geçiriyor. Nermin, tüm mal varlığının ve parasının kendisine geçtiğinin haberini alıyor.

Herkesi alışverişe götürmek istiyor. Sakine, bu duruma pek memnun olmuyor ve onlarla gitmiyor. Sultan, Emine ve Nermin, gönüllerince alış veriş yapıp kuaföre gidip süsleniyorlar. Nermin, akşam yemeğinde hep beraber eve çıkmayı teklif ediyor. Sakine, kızıyla evlerinde kalacağını söylüyor.

Zeynep, Sakine annesiyle yalnız konuşup onun mutsuzlukla beslendiğini, artık onun gözyaşlarına kanmayacağını söyleyip Nermin’le ayrı eve çıkacağını söylüyor. Barış, Zeynep’in kendisinden uzaklaştığını düşünmeye başlıyor. Nermin ile Zeynep, evlerine girerken Sakine geliyor. O sırada bir motosikletli yaklaşıp silahını Zeynep’e doğrultuyor.

 Doğduğun Ev Kaderindir 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sakine Annesine Restini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler