Ana SayfaDizilerSadakatsiz 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gönül Haluk'un Bir Oğlu Daha Olduğunu...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gönül Haluk’un Bir Oğlu Daha Olduğunu Öğreniyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 18. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali gittikten sonra Volkan, eve geç gelmeye başlıyor. Derin’in, iyice psikolojisi bozulup Asya’yı her yerde kötülemeye başlıyor. Selçuk, Haluk’a gidip onun oğlu olduğunu söylüyor. Volkan, Asya’ya gidip evliliklerinin bitmesinden sonra çok mutsuz olduğunu söylüyor. Sadakatsiz 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gönül, Haluk’un bir oğlu daha olduğunu öğreniyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Gönül Haluk’un Bir Oğlu Daha Olduğunu Öğreniyor!

Sadakatsiz 19. bölüm 1. fragmanında; Hicran, Gönül’ün yanına gidip bir oğlu olduğunu söylüyor. Gönül, oğlunun kaç yaşında olduğunu soruyor. O da, 26 yaşında deyince Derin’le yaşıt olduğunu söylüyor. Sonra Hicran, oğlunun babasının Haluk olduğunu söylüyor. Gönül, perişan halde Haluk’dan bunun hesabını soruyor.

İşte Sadakatsiz 19. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya, Ali’yi aldıktan sonra oğlunu evine götürüyor. Ali, annesine babasının kendisine tokat attığından bahsetmiyor. Sadece Derin’in, kendisini yurt dışına göndermek istediğinden bahsediyor. Volkan, o gece çok geç geliyor. Derin, onun Ali’nin yanına gitme bahanesiyle Asya’yı görmeye gittiğinden emin olduğu için iyice psikolojisi bozuluyor.

Vakıfta da, Asya gittikten sonra onun arkasından demediğini bırakmıyor. Hatta, hala kocasında gözü olduğundan bahsediyor. Kimse, Derin’in söylediklerine inanmıyor. Asya, Derin’in arkasından konuştuklarını duyuyor. Volkan, her gece eve geç geliyor. Derin’de, onu arayıp ulaşamayınca sinir krizleri geçiriyor.

Annesini çağırıp onunla konuşuyor. Gönül, erkenden Asya’nın evine gidip onu ve damadının peşini bırakmasını, eğer bırakmazsa elindeki elma gibi onları oyacağını söyleyip tehdit ediyor. Gazetelerde Volkan’ın, yurt dışında başarılı işlere imza attığı haberlerini yalanlayan haberler çıkıyor.

Gönül, Volkan’ı arıyor. Volkan, ona bu haberleri o kadar abartılı olmamasını söylediğini hatırlatıyor. Hicran, Selçuk’la buluşup onun babasının Haluk Güçlü olduğunu söylüyor. Selçuk, Haluk’un kapısına dayanıyor. Ona, annesinin eline pimi çekilmiş bomba bıraktığını ve onun oğlu olduğunu söylüyor.

Volkan, Asya’nın evine gidiyor. Oğlunun olmadığını öğrenince, karısının yaptıklarını öğreniyor. Sonra Volkan, Derin’le mutlu olmadığını söyleyip Asya’yla yakınlaşmak istiyor.

Sadakatsiz 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selçuk Haluk’un Oğlu Mu Çıkıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler