Ana SayfaDizilerSadakatsiz 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selçuk Haluk'un Oğlu Mu Çıkıyor?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selçuk Haluk’un Oğlu Mu Çıkıyor?

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 18. yeni bölümüyle 17 şubat çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Volkan, Asya’ya kendisini affetseydi, Derin’le olan ilişkisinin keşke bir hata olarak kalmasını çok istediğini, o evde mutlu olmadığını söyler. Çok pişman olduğunu söyleyen Volkan, Asya’yı öpmek ister. Sadakatsiz, 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Selçuk, Haluk’un oğlu mu çıkıyor?

Çarşamba Dizileri 2020

Selçuk Haluk’un Oğlu Mu Çıkıyor?

Sadakatsiz 18. bölüm 2. fragmanında; Selçuk, Haluk’un kapısını çalıyor. Haluk, onu bir daha görmek istemediğini söylüyor. Selçuk ise, Hican’ın eline pimi çekilmiş bir bomba verdiğini, onun oğlunu bulduğunu söylüyor. Haluk’un, Hicran’la ilişkisinden olan oğlu Selçuk mu?

İşte Sadakatsiz 18. bölüm 2. fragmanı…

SADAKATSİZ 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali, annesine onun gitmesini istediğini yazan bir mesaj gönderir. Asya, onun mutlu olması için Tekirdağ’dan gitmeye karar verir ve hastaneye gidip istifasını verir. Hastane müdürü, ona bu kararını iyi düşünmesi için dinlenmesini tavsiye eder. Asya’nın istifa haberini duyan Derin ile ailesi, bu duruma çok sevinir.

Asya, kafasını dinlemek için oradan uzaklaşıp bir otele yerleşir. Volkan ise, derin üzüntü içine girer. Evden işe diye çıkıp Asya’nın evine gidip onun yatak odasına girip fotoğraflarına bakıp ağlar. Bahar, Asya’nın evde olmadığını bildiği için onun evinde birinin olduğunu görür.

Volkan’ın arabasını görünce de içeri girer. Onu Asya’nın yatak odasında ağlarken bulur. Asya’ya, sesli mesaj gönderir. Derin, Ali’ye kötü davranmaya bağırmaya çağırmaya başlar. Volkan’la görüşen Derin, Ali’yi yurt dışında bir okula yerleştirmek istediğini söyler. Ali de, bunu duyar.

Ali’nin dövdüğü arkadaşının ailesini Derin eve, yemeğe davet eder. Masada Ali’nin evine döndüğün iyi olduğu söylenince Ali, orasının kendi evi oladığını söyler. Ali, Zeynep’in ağladığını duyup yanına gider. Derin, Ali’nin Zeynep’e bir şey yaptığını düşünüp ona bağırmaya başlar. Misafirler, o tartışmayı duyar. Volkan ise evden çıkıp gider.

Ali, annesini arayıp gelip kendisini almasını ister. Asya, Ali’yi almaya eve gelince Derin, onun gitmekten vazgeçtiğini anlayıp ne yapacağını bilemez. Derin, Asya’ya açtığı savaşı kaybeder.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler