Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selo Yanlışlıkla Kadir'i Mi...

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selo Yanlışlıkla Kadir’i Mi Yaralıyor?

Star Tv’nin büyük beğeniyle izlenen dizisi Seni Çok Bekledim, 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Erol, Zahide’nin ölümünün bir kaza olduğunu söyler. Mihre, oğlunu kurtarması için Cemal’e yalvarır ve karşılığında ne isterse yapacağını söyler. Selo, karısının öldüğünü öğrenip yıkılır ve kendisini yerden yere atar. Seni Çok Bekledim 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Selo, yanlışlıkla Kadir’i mi yaralıyor?

Cuma Dizileri 2020

Selo Yanlışlıkla Kadir’i Mi Yaralıyor?

Seni Çok Bekledim 4. bölüm 2. fragmanında; Kadir, Zahide’nin kendi evinde öldüğü için kendisini sorumlu tutuyor. Olaya şahitlik eden Sibel, Erol’un hapse girmemesi için birlikte hareket ediyor. Selo, Erol’dan karısının intikamını almak için bir bıçak alıp onun peşine düşüyor. Tam ona bıçağı çektiği sırada Kadir, araya giriyor ve yaralanıyor.

İşte Seni Çok Bekledim 4. bölüm 2. fragmanı…

SENİ ÇOK BEKLEDİM 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayliz, yıllar sonra annesinin Erol’un evinde gördüğünde ve Kadir’i kendisiyle oyun oynamakla suçlayıp onunla bir daha görüşmek istemez. Kadir, durumu kabullenip Ayliz’i bir daha aramamaya karar verir. Ertesi gün Kadir, Sibel’le konuşuyor ve onu kızının evine bırakıp gider.

Ayliz, annesini kabul eder. Ama ondan kendisine süre vermesini ister. Kadir’i, üzdüğünü anlayan Ayliz, Erol’la konuşmaya gider. Erol’da, abisinin çocuk gibi ona küsmüş olacağını ve yapması gerekenleri anlatır. Kadir, Ayliz’in telefonlarını açmaz. Mesajlarına cevap vermez. Ayliz, gidip iş yerinde onu bekler. Ama yine ret edilir.

En sonunda fabrikanın önünde beklemeye başlar. Kadir, onu soğukta kendisini beklediğini görüp ikili konuşmaya gider. Ayliz, o yangında sırtına büyük bir kalasın düştüğünü ve yurtta herkesin kendisiyle dalga geçtiğini, bu yüzden ciddi bir ilişkiye de giremediğini anlatır.

İsmet, evde Selo’yu istemez. Onu evden kovmaktan beter eder. Selo’da, karısını oğlunu alıp evden çıkar ve kiralık ev aramaya başlar. Bir soyguncu onun ev aradığını görüp, ev göstereceğini söyleyip bayıltıp cebindeki paraları alıp çakar. Zahide de, arabada onu bekler.

Kadir, onları sokakta görüp gidecek yerlerinin olmadığını anlar. Selo’yu, arkadaşının yanında işe girdirir. Ona da, maaşını kendisinin vereceğini söyler. Bir de kalacak yer verirler. Songül, Zahide’den Kadir’in evine temizlikçi lazım olduğunu söyler. Oda ihtiyaçları olduğu için Selo’yla konuşup gitmek ister.

Zadihe, evi temizler. Üzerini değiştirmek için banyoya girer. O sırada Erol, gelir ve onu gören Zahide, korkar. Ayağı kayan Zahide, balkondan aşağı düşer.

Seni Çok Bekledim 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selo Zahide’nin Ölümüyle Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler