Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 85. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Behice İyice Köşeye Sıkışıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 85. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Behice İyice Köşeye Sıkışıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 84. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Demir, annesinin katilinin Behice, olduğunu duyunca onu boğmaya çalışıyor. Bu durum tüm Çukurova’nın diline düşüyor. Sevda, komşusundan Hünkar’ın öldürüldüğü gün Behice’yi onun evinden çıkarken gördüğünü söylüyor. Züleyha, Behice’nin daha önce işlediği cinayetleri öğrenip karşısına çıkıyor. Behice, iyice köşeye sıkışıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Behice İyice Köşeye Sıkışıyor!

Bir Zamanlar Çukurova, 85. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Konağa gelen taksici, harabelere Behice’yi kendisinin bıraktığını söylüyor. Bunu duyan Demir, hemen Behice’nin boğazına sarılıp onu boğmaya çalışıyor. Züleyha, Demir’e zor engel oluyor. Sonra Demir, adamı tekrar dinliyor. Adam, onu bıraktıktan sonra iki el silah sesi duyduğunu söyleyince Demir, annesinin bıçaklanarak öldürüldüğü için, onun yalan söylediğini anlıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 84. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Saniye, Behice’nin Gaffur’un bir açığını bilip onu tehdit ettiğini anlıyor. Onu sıkıştırınca Gaffur’un, Hatip’i öldürdüğünü öğreniyor. Durumu gidip Demir’e anlatıyor. Demir, Gaffur’u dövüyor ve ondan sonra onu jandarmaya vermeyeceğini söylüyor. Tüm Çukurova, Demir’in Behice’yi nasıl boğmaya çalıştığını konuşmaya başlıyor.

Behice, Müjgan’ı arayıp buluşuyor. Müjgan, halasını İstanbul’a göndermek için altınlarını bozmaya gidiyor. Fekeli, onu görüyor ve o parayı kendisinin vereceğini söylüyor. Fekeli, Fikret’i karşısına alıp onunla Müjgan’ı gördüğünü söylüyor ve ondan aşık olduğuna emin olmadan bunu yapmamasını söylüyor.

Fikret, Müjgan’a aşık olduğundan emin oluyor. Ancak, başka amaçları olduğu için Müjgan’a karşı mesafesini koyuyor. Sevda, kalan eşyalarını almak için eski evine gidiyor. Kapıda Demir’in arabasını görüyor. İçeri girmeye çalışırken anahtarın değiştirildiğini öğreniyor. O sırada, bir komşusunu görüyor ve ondan Hünkar’ın öldürüldüğü gün Behice’nin evine girip telaşlı bir şekilde çıkıp gittiğini söylüyor.

Sevda, hemen konağa gidip Züleyha’ya durumu anlatıyor. Züleyha, Behice’nin daha önce iki kez cinayetten yargılandığını ve abisinin imzasıyla kurtulduğunu öğreniyor. Onun karşısına çıkıyor ve onun katil olduğunu öğrendiğini söylüyor. Behice, ne mahkemeden ne polisten korkmadığını söyleyince Züleyha, Demir’in onu yaşatmayacağını söylüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 84. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Annesini Behice’nin Öldürdüğünü…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler