Ana SayfaDizilerAkrep 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merve Annesinin Gerçek Yüzünü Görüyor!

İlgili Postlar

Akrep 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merve Annesinin Gerçek Yüzünü Görüyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferda, annesinin Mehmet’den durumu öğrendiğini zannedip ona itirafta bulunuyor. Sonra, anlayınca tüm cinayeti Fikret’in üstüne yıkıyor. Aras, cinayet zanlısı olarak tutuklanıyor. Perihan, Fikret’in suçsuz olduğunu anlıyor. İpek ve Aras’la konuşan Merve, annesinden şüphelenip onun sakladığı paraları buluyor. Merve, annesinin gerçek yüzünü görüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Merve Annesinin Gerçek Yüzünü Görüyor!

Akrep dizisinin 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Berna cinayetini gören tek görgü şahidi Mehmet bey ölüyor. Perihan, onun oğlundan ricada bulunup, eğer Ferda diye biri ararsa babasının polise ifade verdiğini söylemesini istiyor. Ferda, durumu öğrenip annesinin yanına gidip itirafta bulunuyor.

AKREP 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Onun, adamın kendisini gördüğünü anlattığını zannedip olayın gerçeğini anlatmak istiyor. Ona, Berna’nın Sapanca’daki eve gelip Fikret’le yakaladığını, daha sonra onların tartıştığını görünce oradan gittiğini söyleyip elindeki görüntüleri ona veriyor. Aras, o görüntüde Berna’yı göle atarken göründüğü için tutuklanıyor.

Ferda, Fikret’in İpek’in hesabına para yatırdığını ve Aras’ı susturmaya çalıştığını söylüyor. İpek, Ferda’nın kendisini hastane odasından çıkartıp para çektirdiğini söylese de kimseyi inandıramıyor. Perihan, Fikret’e inanıp telefon kayıtlarını ve onun cinayetten önce Sapanca’dan ayrıldığını öğreniyor.

Tüm delilleri emniyete veriyor. Ferda, iş yerindeyken polisler geliyor ve onu sorguya çekiyor. Sorgu sonrasında Ferda, serbest kalmayı başarıyor. Merve’nin içine kurt düşüyor. Annesinin spor salonunda bir kasasının olduğunu öğreniyor. Aras’ın, İpek’in ve Perihan’ın yalan söylemediğine inanmak istemiyor.

Ama yinede gidip onun spor salonundaki dolabını açıyor ve orada bir çanta dolusu para buluyor. Doğan, İpek’le abisini bir daha görmemek şartıyla onunla evleniyor. Ferda, emniyette Fikret’in cinayet işlenmeden önce oradan ayrıldığını kanıtlayan görüntülerle onu sorguya çekiyor.

Tüm soğuk kanlılığıyla Ferda, memuru ikna ediyor. Polis memuru, Ferda’ya gidebileceğini söylüyor. O sırada Merve, elinde para dolu çantayla içeri girip, Fikret’in İpek’e, gönderdiği parayı annesinin dolabında bulduğunu söylüyor. Böylelikle, Fikret’in, suçsuzluğu aile önünde kanıtlanmış oluyor.

Akrep 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Merve Annesini Ele Mi Veriyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler