Ana SayfaDizilerAlev Alev 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Çöpe Atılan Bebek Olduğunu...

İlgili Postlar

Alev Alev 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Çöpe Atılan Bebek Olduğunu Açıklıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 15. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cemre, Çelebi’ye karşı yaptığı adımdan sonra kızını bir daha görememekle tehdit ediliyor. İskender, abisinin kendisine oynadığı oyundan sonra onun yerini Cemre’ye veriyor. Cemre, kızını alıp evine götürüyor. Çelebi, çöpe atılan bebek olduğunu açıklıyor!

Perşembe Dizileri 2020

Çelebi Çöpe Atılan Bebek Olduğunu Açıklıyor!

Alev Alev 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cemre, Tomris, Çicek ve Rüya, Çelebi’nin başkanlığa adaylığına baskın yaptıktan sonra, tüm gazetelerde haberlere yer alıyor. Çelebi, hemen kendisini darp ettiğini söyleyen kadını bulup onun evine gidiyor. Onun, ifadesini geri çekmesini sağlıyor.

ALEV ALEV 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadın basına, baskı altında öyle bir şey yaptığını ve kesinlikle Çelibi’nin kendisini o parkta darp etmediğini söylüyor. Çelebi, Cemre’nin yanına gelip anlaşmanın artık geçersiz olduğunu söyleyip, Güneş’i ondan uzağa kaçırdığını söylüyor. Cemre, karakola gidip Çelebi’nin kızını kendisinden kaçırdığı için şikayette buluyor.

Nezarete atılan Cemre’yi, Çelebi kurtarmaya geliyor. O ise, onun bunu yapmasına izin vermiyor. Rüya, gelip Cemre’yi nezaretten kurtarıyor. Parti, Çelebi’nin çıkan haberlerden sonra başkanlık adaylığından çekilmesini istiyor. Çelebi ise, bunu kendisinin duyurmak istediğini söylüyor.

İskender, abisi tarafından yine bir oyuna getiriliyor. Hem onu, şirketin yönetin toplantısında başkanlık etmesini istiyor. Hemde, onun toplantıya başkanlık etmesine izin vermiyor. Bu durum İskender’in abisinin gerçek yüzünü görmesine neden oluyor. Bülent’in, kumar borçları birikiyor ve Tomris’ten para istiyor.

Tomris, Bülent’in istediği parayı veriyor. Ancak, karşılığında istediği sözleşmeyi ona imzalatıyor. Ozan, inşaatta güvenlik önlemleri almadan işçileri çalıştırmak istemiyor. Amcası, ona karşı çıkıyor. Ondan habersiz inşaata devam ettiriyor. Bir kişinin yaralanmasından sonra tüm sorumluluk Ozan’a kalıyor.

Ozan, işçilerle konuşup onların can güvenliğini sağlayacağı için onlara söz veriyor. Onlarda kendisinin arkasından geliyor. İskender, Güneş’in yerini öğrenip Çiçek’e söylüyor. Cemre, girip oradan kızını alıp evine getiriyor. Çelebi, yaptığı basın toplantısında kendisinin çöpe atılmış adını bile bilmediği bir insan olarak açıklama yapıyor.

Alev Alev 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan’ın Başı Amcasının Yüzünden Belaya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler