Ana SayfaDizilerİyi Günde Kötü Günde Dizisi Yeniden mi Çekiliyor?

İlgili Postlar

İyi Günde Kötü Günde Dizisi Yeniden mi Çekiliyor?

Star TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan İyi Günde Kötü Günde dizisi yeniden mi çekiliyor? 6 bölümün ardından reytinglerin düşük olması nedeniyle yayından kaldırılan diziden yeni bir haber var. Detaylar haberimizin devamında…

Arap Versiyonu Çekiliyor

Başrollerinde Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in yer aldığı dizi düşük reytingleri nedeniyle yayından kaldırılmıştı. Türk televizyonlarında 6 bölümde final yapan dizinin şimdi Arap versiyonu çekiliyor!

Dizinin Türk versiyonunun da yapımcısı olan O3 Medya tarafından 18 Şubat Perşembe Arap oyuncularla yeni versiyon çekilmeye başlandı. MBC kanalında yayınlanacak olan dizinin yönetmenliğini ise Fikret Kadıoğlu üstleniyor.

İyi Günde Kötü Günde Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İyi Günde Kötü Günde Dizinin Konusu

Leyla bir düğün organizatörüdür. Düğün masasında sevdiği adam tarafından terk edilen Leyla, üstüne bir de ter edildiği adamın düğününü organize etmek durumunda kalıyor.

Leyla’nın yolu düğünde terk edildiği Kaan’la tekrardan kesişir. Onu gördüğünde neden kendisine böyle bir şey yaptığının hesabını sorar. Kaan’ın ise, Leyla’ya verilecek pek cevabı yoktur. Düğün organizatörü olan Leyla, Kaan’ın düğününü de organize işini alınca olanlar oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler