Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ’a Oyuncu Transferi!

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ’a Oyuncu Transferi!

Ekranların sevilen fenomen dizisi EDHO Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ’a 3 yeni oyuncu transferi. Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba’nın rol aldığı diziye daha önce Pelin Akil ve ardından Engin Benli dahil olmuştu. Detaylar haberimizin devamında…

Oktay Kaynarca kimdir?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine 3 Yeni Oyuncu

Geçtiğimiz gün Bahtiyar Engin ve Caner Kurtaran’ın dizinin hikayesinde yer alacağı duyurulmuştu. Amerika’nın emrindeki kontrgerillanın adamlarına hayat verecek olan bu iki oyuncuya yeni bir isim daha katıldı.

Bahtiyar Engin ve Caner Kurtaran’ın ardından bir transfer gelişmesi daha yaşandı. EDHO’nun kadrosuna Mazhar Alican Uğur da katıldı. Yeni bölümlerde bu 3 oyuncunun ortaya koyacağı yeni karakterlerin önemli değişimler yaşatması bekleniyor.

Uğur, 2013 yılından bu yana dizilerde rol alıyor. Yalan Dünya ve Galip Derviş’te konuk oyunculuğun yanı sıra; Aşk Yeniden dizisinde Fatih’in fedaisi şoför Mustafa karakterine hayat veren oyuncu, Muhteşem İkili isimli dizide de Cengiz olarak yer almıştı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde Son Yaşananlar

Hızır Çakırbeyli, annesinin acısını yaşamaya fırsat bulamadan eşi Ceylan Çakırbeyli ve Bahar Sincanlı’nın kaçırılmasıyla bir şok daha yaşar. Eşini kurtarmak için hemen her yola başvuran Hızır Çakırbeyli, hasmı Yaman Korkmaz’ın da yardımıyla Fuat’ın peşine düşer. Yaman Korkmaz, Hızır Çakırbeyli’ye yardım elini uzatırken bir taraftan da kendi planlarını uygulamaya başlar.

EDHO’nun İlyas’ı Ozan Akbaba’nın Yeni İşi..

Ceylan Çakırbeyli için gözünü karartan Hızır Çakırbeyli, bu uğurda Fuat’ı da ortdan kaldırır.İdris Reis oğlu Kaya’nın hesabını sormak için akrabalarıyla birlikte plan yapar. Façalı ailesinin evine baskın yapmaya hazırlanan İdris Reis’in kardeşi Demir, beraber iş tuttuğu Yaman Kormaz’ın kurduğu oyunda piyon olmaya hazırdır. Abisinin emri ile masa liderliğine gelen İlyas Çakırbeyli ise yaşanan kaos ortamından uzaklaşmak ister.

İlyas Çakırbeyli eşi Ömür’le birlikte yurt dışına çıkma planları yapar.Ebru’nun hain çıkmasının ardından adeta diken üstünde duran Hızır Çakırbeyli, kendisine operasyon düzenleyen şebekenin başındaki Fethi’ye ulaşmak için plan yapmaya başlar. Fuat’ın ortadan kalkmasıyla yeni bir oyun kuran Fethi ise Hızır Çakırbeyli’ye kendi kalesinde ders vermek ister. Fethi, Hızır Çakırbeyli’nin otelinde canından çok sevdiği yeğenine pusu kurar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler