Ana SayfaDizilerMüge Anlı ve Esra Erol 'un Tavsiye Ettiği Dizi Hangisi?

İlgili Postlar

Müge Anlı ve Esra Erol ‘un Tavsiye Ettiği Dizi Hangisi?

Atv’nin gündüz ve öğlen kuşaklarını kaplayan, en çok izlenen programları sunan başarılı televizyoncular Müge Anlı ve Esra Erol Atv’nin yeni dizisi Kardeşlerim’i izleyicilerine önerdi. Detaylar haberimizin devamında…

Müge Anlı ve Esra Erol Tavsiye Etti

Atv’nin gündüz ve öğlen kuşaklarını kaplayan, en çok izlenen programları sunan başarılı televizyoncular Esra Erol ve Müge Anlı Atv’nin yeni dizisi Kardeşlerim’i izleyicilerine önerdi. ve mutlaka izlenmesini tavsiye etti.

Müge Anlı, programımızda anlattığı hikayelere çok benzer hikayesi olan Kardeşlerim isimli yeni diziyi kendisinin de seyredeceğini açıkladı. Anlı, “Yarın akşam atv ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Kardeşlerim adında, söylerken tüylerim diken diken oldu. Aslında çok benzer hikayeler. Dört kardeşin kalplere dokunacak hikayesi. Ben izleyeceğim size de tavsiye ederim.” dedi.

Müge Anlı Programının Yayından Kaldırıldı İddialarını Yalanladı! Anlı Programın Yayın Tarihini Açıkladı!

Benzer bir mesajı Esra Erol da verdi. Ünlü sunucu şöyle konuştu: ”atv ekranlarında yarın akşam saat 20.00’de yepyeni bir dizi başlıyor, adı da Kardeşlerim. Başrollerini benim canım arkadaşım Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy ve Ahu Yağtu gibi isimler paylaşıyor. Hiç beklemedikleri bir anda anne ve babasız kalan dört kardeşin kalplere dokunan sıcacık hikayesini anlatan Kardeşlerim, yarın akşam ilk kez seyircisiyle buluşacak. Çok da güzel bir yapım, çok güzel bir dizi oldu. Herkesi de atv ekranlarına bekliyoruz.” dedi.

Kardeşlerim Dizisinin Konusu Ne?

Dizinin başrollerini, Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt MeteFadik Sevin AtasoyAhu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaşıyor. Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekranlara getiriyor.

Yapımcılığını NGM’nin üstlendiği dizinin, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Dizinin senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme aldı. Usta oyuncu Celil Nalçakan, dizide 42 yaşında Akif Atakul, isimli kişiye hayat veriyor. Akif, dünyayı yönetebileceğine inanan, vicdan ve merhamet duygularından yoksun bir insanı canlandırıyor.

Kötü olduğu kadar, tatlı dilli, ağzı laf yapan, şeytan tüylü olan bir adam. Kendi istekleri doğrultusunda, çıkarları için yapamayacağı şey ve kuralı olmayan bir adamı canlandırıyor.

Suzan Manyaslı karakteri ise, Ahu Yağtu canlandırıyor. Suzan, 34 yaşında hoş, bakımlı ve çekici bir kadındır. Kocasında bulamadığı sevgi ve şefkati dışarıda ararken oldukça kırılan, yaşadıklarıyla kendini yeniden keşfedecek, geçmişin sırlarıyla yüzleşecek olan duygusal kadındır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler