Ana SayfaDizilerMaraşlı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maraşlı Kendisine Pusu Kuran Savaş'ın Peşine...

İlgili Postlar

Maraşlı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maraşlı Kendisine Pusu Kuran Savaş’ın Peşine Düşüyor!

Atv’nin gözde dizisi Maraşlı, 7. yeni bölümüyle 22 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Celal, Aziz’deki videoyu ele geçirip izler. Aziz’in, neler yaptığını öğrenir. Savaş, Ozan’la işbirliği yapıp İlhan’dan şirketin yönetimini ele geçirir. Mahur, Zeliş’i bir kermese götürür. Zeliş, Savaş’ı görünce düşüp bayılır. Maraşlı 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Maraşlı, kendisine pusu kuran Savaş’ın peşine düşüyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Maraşlı Kendisine Pusu Kuran Savaş’ın Peşine Düşüyor!

Maraşlı 7. bölüm 1. fragmanında; Zeliş, vurulduğu gün gördüğü maskeli insanı görünce düşüp bayılıyor. Celal, Savaş’ın kızının yaralandığı saldırıyla ilgisi olduğunu anlayıp onun peşine düşüyor. Mahur, Celal’e engel olmaya çalışıyor. Ama o, ölüm pahasına da gidip Savaş’ın karşısına geçip yaptığının hesabını soruyor.

İşte Maraşlı 7. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1362505032906768387

MARAŞLI 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Savaş, Mahur’u elindeki videoyla tehdit eder. Ondan, ya videoyu yada Celal’i seçmesini ister. Mahur, Celal’in canının tehlikede olduğunu öğrenince hemen videoyu değil onun canını kurtarmak için bağırmaya başlar. Celal, tuzağa düşeceğini anlayıp bir arkadaşıyla içeri girer.

Savaş, hemen oradan Mahur’u uzaklaştırıp bir yere kapatır. Ozan, Savaş’la iş birliği yapıp İlhan’dan şirketin yönetimi ele geçirmek için plan yapar. Celal, Ozan’ı bulup ondan Savaş’ı arayıp yerini öğrenmesini ister. Ozan, Savaş’la buluşur ve Celal’e onunla buluştuğu yeri ona söyler.

Savaş, Aziz’den, Celal’i öldürmesini ister. Ama Aziz, onu öldüremez. Celal, güvenlikleri aşıp Mahur’a ulaşıp onu oradan kurtarır. Mahur, bir kez daha hayatını kurtardığı için Celal’le minnettar olur. Aziz, karısının ölmeden önce çektiği videoyu izleyip onu kasaya kilitler.

Celal, Mahur’u eve teslim ettikten sonra Aziz’le konuşur. Onun kasasına silahını koyarken orada bir diskin olduğunu görür. Daha sonra gidip ona, ruhsatsız bir silah verip, bir daha adam öldürmeye karar verirse bunu onunla yapmasını söyler. Aziz, gittikten sonra kasayı açan Celal, Mahur’un annesinin videosunu bilgisayarına yükler.

Mahur, Celal’in bir an evvel gitmek istediğini anlar. Onun arkadaşlarıyla eğlenmeye gideceğini öğrenince ısrarla onunla gitmek ister. Celal’de onu timden arkadaşlarıyla buluşacağı yere götürür. Mahur, orada çok eğlenir. Celal’e bir kez daha hayran olur.

Mahur’un bir arkadaşı kermes düzenler ve fotoğraf çekmesini ister. Zeliş’in de oraya gitmesini isteyen Mahur onu, mutlu etmek ister. Bunu duyan Zeliş, çok heyecanlanır. Çocukların olduğu kermese Savaş, maskeli adamlarıyla baskın yapar. Zeliş, Savaş’ın yüzünü görünce düşüp bayılır.

Maraşlı 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeliş Savaş’ı Görünce Düşüp Bayılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler