Ana SayfaDizilerArıza 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Balaban Halide'nin Karşılığında Ali Rıza'nın Canını...

İlgili Postlar

Arıza 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Balaban Halide’nin Karşılığında Ali Rıza’nın Canını İstiyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 23. yeni bölümüyle 21 şubat pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali Rıza, babasının ölüm anlarının videosunun Balaban’ın elinde olduğunu öğrenir. Onu İhtiyar’a teslim edip, daha sonra kaçırır. Balaban, İhtiyar’ın mallarını Burak’a kaçırtır. Ali Rıza, Burak’ı mallarla birlikte İhtiyar’ın önüne getirir. O sırada Haşmet ile Ali Rıza, Halide’nin kaçırıldığını öğrenir. Arıza 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Balaban, Halide’nin karşılığında Ali Rıza’nın canını istiyor.

Pazar Dizileri 2020

Balaban Halide’nin Karşılığında Ali Rıza’nın Canını İstiyor!

Arıza 23. bölüm 1. fragmanında; Balaban, kaçırdığı Halide’ye annesi ve kardeşlerini öldürme emrini verenlerden birininde Ali Rıza’nın babası olduğunu söylüyor. Sonra Haşmet’i arayıp, kızının canı karşılığında Ali Rıza’nın canını istediğini söylüyor. Ali Rıza, hiç düşünmeden silahı kafasına dayıyor.

İşte Arıza 23. bölüm 1. fragmanı….

ARIZA 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Rıza, Balaban’ı bulup onu İhtiyar’a teslim eder. Safir, Balaban’ı konuşturmak için onu zehirli bir yılanla baş başa bırakır. Yılan, Balaban’ı sokar. Safir, elindeki panzehirle Balaban’ı konuşması için tehdit eder. Balaban, Ali Rıza’ya yolda babasının öldürüldüğü anların videosunun elinde olduğunu söyleyip onunla pazarlık yapar.

Ali Rıza, Balaban’ı Safir’in elinden kaçırır. Daha sonra, onun elinde olan videoyu izleyip babasını Safir’in öldürdüğünü görür. Balaban, serbest kalır kalmaz Burak’la buluşur ve İhtiyar’ın mallarını kaçırmak için plan yaparlar. Burak, İhtiyar’ın mallarını kaçırıp bir Rus müşteriye satar.

İhtiyar, aralarında birinin bilgi sızdırdığını anlar ve Ali Rıza ile görüşür. Ali Rıza, Balaban’ın kendisiyle babasının ölümüyle ilgili bilgi karşılığında kendisiyle iş birliği yapmayı teklif ettiğini İhtiyar’a anlatır. Ona, Balaban’la iş birliği yapmış gibi davranacağını ve mallarını bulup getireceğini söyler.

Bu arada Halide, Ali Rıza’nın evlenme teklif etmemesine içerler. Ali Rıza, tam Halide’nin umutsuzluğa kapıldığı anda taksiyle onu alıp ona evlenme teklif eder. Halide, teklifi kabul edip babasıyla konuşur. Balaban, Burak’tan sattığı malları tekrar kaçırmasını ister.

Burak, Ruslara sattığı malın depodan çalıp çıkarır. Yolda Ali Rıza ile Murat, onların önünü keser. Burak, abisinin kendisine güvenmeyip takip ettirdiğini öğrenince çok üzülür. Ali Rıza, Burak’ı da alıp İhtiyar ve heyetin önüne çıkarır. O sırada, Haşmet ile Ali Rıza’nın telefonuna Halide’nin elleri kolları bağlı bir şekilde olan bir fotoğrafı gelir.

Arıza 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Halide’yi Balaban Mı Kaçırıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler