Ana SayfaDizilerMasumiyet Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Masumiyet Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

Fox Tv’nin yeni dizisi Masumiyet, bir çok ünlü ismi bir araya getirdi. Merakla beklenen dizinin yapımcılığını Gold Film üsteleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Ömer Atay yer alıyor. Masumiyet dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı.

Hülya Avşar kimdir?

 Mehmet Aslantuğ Kimdir?

Masumiyet Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Masumiyet dizisiyle Hülya Avşar, yıllar sonra tekrar bir diziyle izleyicisiyle buluşacak. Merakla beklenen Masumiyet dizisi, ilk bölümüyle 24 şubat çarşamba günü ekrana gelecek.

Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

İşte Masumiyet dizisinin yeni fragmanı…

Gold filmin üstlendiği dizi Masumiyet, oyuncu kadrosuyla izleyicilerin şimdiden ilgisini topladı. Böylesi usta oyuncuları bir araya getiren dizide kimler yok ki? Masumiyet dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Dizinin baş rollerinde, yıllardır dizi çekmeyen ve ekranlardan uzak olan Hülya Avşar da yer alıyor. Mehmet Aslantuğ’la yıllar sonra ilk kez bir dizi projesinde bir araya geliyor. Fox Tv ekranında yayınlanacak olan dizinin yayın tarihi merakla bekleniyor.

Büyük ses getirecek dizinin başrollerini; Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Deniz Çakır’in yanı sıra, Serkay Tütüncüİlayda AlişanDeniz IşınSelen UçerTolga GüleçNeslihan ArslanAsena TuğalErtuğrul PostoğluAlayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aykaç, Gizem ErgünAsena KeskinciOzan Kaya Oktu ve  gibi oyuncular seçkin oyuncular yer alıyor.

MASUMİYET DİZİNİNİN KONUSU!

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişiyor. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronu oluyor. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemiyor. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişiyor.

Dizinin tanıtımı büyük ilgi gördü. Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Masumiyet dizisi, çok yakında izleyicileriyle buluşacak. Dizinin yanın tarihi henüz belli olmadı ancak, şubat ayı içinde yayınlanması bekleniyor. Ayrıca, dizilerin reyting yarışı olduğu şu günlerde, böylesine reyting yapacak dizinin hangi günde yayınlanacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Deniz Çakır kimdir?

Masumiyet Dizisi Çok Ses Getirecek! Dizinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler