Ana SayfaDizilerKefaret 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Hem Sude'yi Hemde Elif'i Kaybediyor!

İlgili Postlar

Kefaret 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Hem Sude’yi Hemde Elif’i Kaybediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 14. yeni bölümüyle 21 şubat pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Meltem, Ahmet’i aramak için Zeynep’in yanına gelir. Ahmet’in, orada olmadığını görünce, onun Arzu’nun yanında olabileceğini düşünür. Zeynep, Ahmet’in kızını kaçıran biriyle onun birlikte olmasına ihtimal bile vermez. Sosyal hizmetler Zeynep’in koruyucu aile talebini ret eder. Kefaret 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, hem Sude’yi hemde, Elif’i kaybediyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep Hem Sude’yi Hemde Elif’i Kaybediyor!

Kefaret 14. bölüm 2. fragmanında; Sosyal hizmetler Sude’yi alıp götürüyorlar. Alp bey, bunun altında Meltem’in çıkacağını tahmin ediyor. Tahmini de doğru çıkıyor. Meltem, emniyete gidip Zeynep’in, servet düşkünü bir kadın olduğunu ihbar ediyor. Zeynep, Sinan’dan Sude’nin koruyucu ailesi olmak için yardım istiyor. Elif, ortadan kayboluyor. Arzu, yurt dışına kaçabilmek için sahte pasaport düzenletiyor.

İşte Kefaret 14. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, Cansu’nun kaçırıldığını öğrendikten sonra Sinan’a durumu bilip kendisine anlatmadığı için çok kızar. Ondan kızını bulmasını ve sonrasında onu bir daha görmek istemediğini söyler. Kartal, Cansu’yu Zeynep’in evinin yakınındaki kulübeye götürür. Oradan Arzu’yu arayıp ondan bir milyon dolar fidye ister.

Arzu, Ahmet’e bir not bırakır ve ondan kendisinin kaçmasına yardım etmesini ister. Fidyeyi vermek için çıkan Arzu, bir motosiklete binip kaçırır. Sinan, Arzu’nun kaçmasına Ahmet’in yardım ettiğini onun bıraktığı nottan öğrenir. Cansu’yu alıkoymak suçundan Mehmet ve ona yardım edenler tutuklanır.

Ahmet’de, Arzu’ya yardım etmekten göz altına alınır. Sinan, Kartal’ın telefon sinyalinden yerini bulur. Zeynep’te, kulübeye gider ve orada Cansu’yu bulur. Kartal, Zeynep’le Cansu’yu bağlayıp ormana götürür. Sinan, onları buluyor ve Kartal’ı yakalar. Zeynep, Sude’ye onu doğurmadığını ama onu çok sevdiğini ve asla bırakmayacağını söyler.

Cansu’ya da, onun yıllar önce kaçırılan kızı Elif olduğunu anlatır. Elif, ağlamaya başlar ve Arzu’ya gitmek istediğini söyler. Zeynep, basın açıklaması yapar ve Elif’in bulunduğunu ama Sude’yi kesinlikte bırakmayacağını söyler. Ahmet’de, kızını görmeye gelir. O sırada Ayşe, kapıya polislerin geldiğini söyler.

 Kefaret 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Arzu’yla İş Birliği Yapıp Elif’i…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler