Ana SayfaDizilerSon Yaz 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yağmur Akgün'e Aşık Olduğunu Anlayıp...

İlgili Postlar

Son Yaz 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yağmur Akgün’e Aşık Olduğunu Anlayıp Kaan’dan Ayrılıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 8. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yağmur, Akgün’ün yanına gidip, onun gideceğini babasından öğrendiğini söyleyip ona sitem eder. Akgün, vedalaşmayı sevmediğini söyler. Yağmur, onun ne hissettiğini sorar. Beklediği cevabı alamayınca, ona veda edip gider. Son Yaz 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yağmur, Akgün’e aşık olduğunu anlayıp Kaan’dan ayrılıyor.

Cuma Dizileri 2020

Yağmur Akgün’e Aşık Olduğunu Anlayıp Kaan’dan Ayrılıyor!

Son Yaz 8. bölüm 2. fragmanında; Selim, Fatih’in Canan’a yakınlaşmaya çalıştığını görüp onunla tartışıyor. Yağmur, Akgün’e aşık olduğunu anlıyor. Kaan’ı daha fazla kandırmak istemeyip ondan ayrılmak istediğini söylüyor. Akgün’de, Yağmur’a aşık olduğunu anlayıp ne yapacağını düşünmeye başlıyor.

İşte Son Yaz 8. bölüm 2. fragmanı…

SON YAZ 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Selim, Canan’dan boşanmayı kabul ettikten sonra arkasına bakmadan dönüp gider. Canan, Selim’den ayrıldığı için büyük bir üzüntü içerisine girer. Soner, Akgün’den babasının ondan sadakatini anlaması için Latif’i öldürmesini istediğini söyler. Yolda, polis çevirmesini gören Akgün, onlara durmamalarını savcının durumu haber almış olabileceğini söyler.

Polisleri geçtikten sonra Akgün, Latif’le ikisini yolda bırakıp devam etmelerini ister. İnerken de, Ahmet’in elini arabanın kapısına kıstırıp yaralar. Akgün, Latif’i ormana götürür. Onu öldürmez. Ona öldü süsü verdiği bir fotoğraf çekiyor ve ona kaçmasını söyler.

Soner, Akgün’ü Yağmur’u kaçırmakla tehdit ettiği için onu öldürmüş gibi yapar. Hemen koşup Yağmur’un yanına gider. Onun iyi olduğunu görünce, onu evine bırakıp bir şey olacak diye peşinden ayrılmaz. Sürekli takip eder.

Latif’in, ölmediği ortaya çıkar. Soner’e, babası o işi kendisinin bitirmesini ister. Onun, Latif’i öldürme işini Akgün’e bıraktığını öğrenince oğlundan bunun hesabını fena sorar. Canan, ilk kez Selim’le işi hakkında konuşur. Onun, bir itirafçının kendi elinde olduğunu ve onu elinden kaçırdığını öğrenir.

Canan, Fatih’in ofisinin önünde tanıştığı Banu’nun kocasının Selim’in himayesindeki itirafçı olduğunu anlar. Banu’nun, kocasının kendisinden uzakta olsa yaşadığını bilmesini istediğini öğrenir. Selim’e bu konuda yardım etmek ister. Cana, Banu’nun yanına gidip, eğer Latif, teslim olmazsa peşindeki adamlar tarafından öldürüleceğini en azından yaşadığını bileceğini gidip anlatır.

Kadın, kocasının dışarıda can güvenliğinin olmadığını bildiği için onu razı eder. Selim, Canan’la birlikte Latif’i almaya giderler. Banu, son kez kocasına sarılmak ister. O sırada gelen adamlar Latif’i vururlar.

 Son Yaz 8. Bölüm Ön İzleme Yayında! Yağmur Akgün’ün Gideceğini Öğrenince Çok…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler