Ana SayfaDizilerMaraşlı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Savaş Ömer'in Oğlu Olduğunu Açıklıyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Savaş Ömer’in Oğlu Olduğunu Açıklıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Maraşlı, 7. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeliş, vurulduğu gün gördüğü maskeli insanı görünce düşüp bayılır. Celal, Savaş’ın kızının yaralandığı saldırıyla ilgisi olduğunu anlayıp onun peşine düşer. Mahur, Celal’e engel olmaya çalışır. Ama o, ölüm pahasına da gidip Savaş’ın karşısına geçip yaptığının hesabını sorar. Maraşlı 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Savaş, Ömer’in oğlu olduğunu açıklıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Savaş Ömer’in Oğlu Olduğunu Açıklıyor!

Maraşlı 7. bölüm 2. fragmanında; Maraşlı, Savaş’ın peşine düşüyor. Mahur, onun Savaş’ı öldürüp katil olmasından korkuyor. Savaş, Aziz’in karşısına çıkıp kendisinin Ömer’in oğlu olduğunu açıklıyor.

İşte Maraşlı 7. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1363594631921991681

MARAŞLI 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Savaş, Mahur’u elindeki videoyla tehdit eder. Ondan, ya videoyu yada Celal’i seçmesini ister. Mahur, Celal’in canının tehlikede olduğunu öğrenince hemen videoyu değil onun canını kurtarmak için bağırmaya başlar. Celal, tuzağa düşeceğini anlayıp bir arkadaşıyla içeri girer.

Savaş, hemen oradan Mahur’u uzaklaştırıp bir yere kapatır. Ozan, Savaş’la iş birliği yapıp İlhan’dan şirketin yönetimi ele geçirmek için plan yapar. Celal, Ozan’ı bulup ondan Savaş’ı arayıp yerini öğrenmesini ister. Ozan, Savaş’la buluşur ve Celal’e onunla buluştuğu yeri ona söyler.

Savaş, Aziz’den, Celal’i öldürmesini ister. Ama Aziz, onu öldüremez. Celal, güvenlikleri aşıp Mahur’a ulaşıp onu oradan kurtarır. Mahur, bir kez daha hayatını kurtardığı için Celal’le minnettar olur. Aziz, karısının ölmeden önce çektiği videoyu izleyip onu kasaya kilitler.

Celal, Mahur’u eve teslim ettikten sonra Aziz’le konuşur. Onun kasasına silahını koyarken orada bir diskin olduğunu görür. Daha sonra gidip ona, ruhsatsız bir silah verip, bir daha adam öldürmeye karar verirse bunu onunla yapmasını söyler. Aziz, gittikten sonra kasayı açan Celal, Mahur’un annesinin videosunu bilgisayarına yükler.

Mahur, Celal’in bir an evvel gitmek istediğini anlar. Onun arkadaşlarıyla eğlenmeye gideceğini öğrenince ısrarla onunla gitmek ister. Celal’de onu timden arkadaşlarıyla buluşacağı yere götürür. Mahur, orada çok eğlenir. Celal’e bir kez daha hayran olur.

Mahur’un bir arkadaşı kermes düzenler ve fotoğraf çekmesini ister. Zeliş’in de oraya gitmesini isteyen Mahur onu, mutlu etmek ister. Bunu duyan Zeliş, çok heyecanlanır. Çocukların olduğu kermese Savaş, maskeli adamlarıyla baskın yapar. Zeliş, Savaş’ın yüzünü görünce düşüp bayılır.

Maraşlı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maraşlı Kendisine Pusu Kuran Savaş’ın Peşine…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler