Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selo Erol'u Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selo Erol’u Öldürüyor Mu?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Seni Çok Bekledim, 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kadir, kendisine geldikten sonra Selo’dan şikayetçi olmuyor. Ayliz, Kadir’le birlikte babasının kim olduğunun peşine düşüyor. Bir ikiz kardeşi olduğun öğreniyor. Erol, Selo’yu yanına çağırıp kendisini öldürmesini istiyor. Seni Çok Bekledim 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Selo, Erol’u öldürüyor mu?

Cuma Dizileri 2020

Selo Erol’u Öldürüyor Mu?

Seni Çok Bekledim 6. bölüm 1. fragmanında; Ayliz, bir ikiz kardeşi olduğunu öğrendikten sonra omzunda bir acı hissediyor. Selo, Erol’u vuruyor. Cemal, oğlunun başına gelip onun ölemeyeceğini onun, tek evladı olduğunu haykırıyor.

İşte Seni Çok Bekledim 6. bölüm 1. fragmanı….

SENİ ÇOK BEKLEDİM 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, hastaneye kaldırılıyor. herkes onun başında seferber oluyor. Selo ise, kaçıyor.
Evde kimse olmadığı sırada İsmet’in silahını alıp Erol’u öldürmek için pusu kuruyor. Kadir, kendisine geldikten sonra, gelen polislere kazara kendisini yaraladığını söylüyor. Ayliz, bunu yapmamasını söylese de Selo’nun, acısından bunu yaptığını ve ondan şikayetçi olmayacağını söylüyor.

Selo, karısının öldürmekle suçlanan Hasan’ın kız kardeşiyle tanışıyor. Onun, Zahide’ye zıp ha tıp benzediğini görüyor. Meryem, abisinin suçsuz olduğunu, eğer beraber hareket ederlerse Erol’un cezasını çekeceğini söylüyor.

Songül’ün kızı, annesinin odasından aldığı videoyla Cemal’i tehdit etmenin çarelerini arıyor. Ayliz, babasının kim olduğunu öğrenmek için Kadir’le birlikte bir yolculuğa çıkıyor. Bu yolculukta Ayliz, bir ikiz kardeşi olduğunu öğreniyor. Erol, Selo’yu arayıp ondan, Zahide’nin öldüğü cam eve gelmesini istiyor.

İsmet, hapishanede olan Hasan’a gidip, suçu üstlenmesini yoksa kız kardeşine bir zarar geleceğini söyleyip onu tehdit ediyor. Hasan, kız kardeşine bir zarar gelmemesi için suçu üstlenmeyi kabul ediyor. Kadir, Celal’in Sibel’i nereye gönderdiğinin peşine düşüyor. Ama onun izini bulamıyor.

Sadece, annesinden Cemal’in ona bir ev ayarladığını öğreniyor. Selo, oraya silahıyla birlikte gidip karşısına çıkıyor. Erol, Selo’dan kendisini öldürmesi için yalvarıyor. Selo’da, Erol’u çekip vuruyor. Erol, onun kendisini vurmasından büyük mutluluk duyup yere serilip ölümü bekliyor.

 Seni Çok Bekledim 5. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Kadir Ayliz’i Çok Korkutuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler