Ana SayfaDizilerRamo 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo, Yıldırım'ı Karşısında Görünce Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Ramo 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo, Yıldırım’ı Karşısında Görünce Şok Oluyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 34. yeni bölümüyle ekrana geldi.Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Korkut, Ramo’ya büyük bir tuzak kuruyor. Ramo, Sibel’e kavuştuktan sonra büyük bir düğünle onunla evleniyor. Çiçek, Hasan’ın kızı çıkıyor. Ama bunu Ramo, öğreniyor. Ramo, Yıldırım’ı karşısında görünce şok oluyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo, Yıldırım’ı Karşısında Görünce Şok Oluyor!

Ramo, 35. bölüm 1. fragmanı henüz yayınlanmadı. Mashar ile Şerif, Ramo’nun Yıldırım’ın işini bitirdiğine inanamıyor. Yıldırım’ın ölümünden sonra Ramo, büyük koltuğa oturuyor. Korkut, Ramo’ya büyük bir tuzak kuruyor. Ramo, Sibel’e kavuştuktan sonra, ona istedikleri gibi bir düğün yapıp nikah kıyıyor. Nikah günü, Ramo, Gizem’i kıstırıp onun ablasına ihanet ettiğini ispatlıyor.

RAMO 34. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gizem, iyice köşeye sıkışıyor. Ramo, ondan ablasını üzmeden yurt dışında bir okula gideceğini ve onu arayacağını söylemesini istiyor. Altınlar çalınıyor ve tüm gözler Ramo’nun üzerine çeviriliyor. Doğu, altınların çalındığı yere gidip olayın nasıl olduğunu anlamaya çalışıyor. Orada, bir çakmak buluyor.

O çakmağı Ramo’ya getiriyor. O, çakmağın Cemil’in babasına ait olduğu anlaşılıyor. Ramo, masayı toplayıp, bulduğu çakmağı herkese gösteriyor. Şerif, Cemil’i alıp ona işkence etmeye başlıyor. Dilber, Hasan’ı gördükten sonra Mashar’la kavga edip, nasıl kızının babasını karşısına çıkarttığının hesabını soruyor.

Kız, tüm konuşulanları duyup evden kaçıyor. Köksal, birden fenalaşıyor. Sibel, onu öyle görünce ne yapacağını bilemiyor. Çiçek, Ramo’yu buluyor ve ona amca diye hitap ediyor. Babasının Hasan, olduğunu söylüyor.

Ramo, hastanede Çicek’i annesine teslim ediyor. Altınların yerini bulan Ramo, altınları alıyor. Korkut’un yerini buluyor. Onu, berberde yakalayıp bir daha karşısına çıkmamasını istiyor. Mashar, Ramo’yu arayıp büyük patronun onu görmek istediğini söylüyor.

Bu arada Köksal, iyice kötüleşiyor. Doğu, onun başından bir an olsun ayrılmıyor. Köksal, Doğu’nun kulağına bir şey söyleyip hayatını kaybediyor. Ramo, Mashar’ın kedisine tuzak kurduğunu anladığını söyleyip, büyük patronun karşısına çıkıyor. Yıldırım’ın, ölmediğini gören Ramo, şok oluyor. Maashar’ın oyununa düştüğünü anlayan Ramo, bundan sonra ne yapacak?

Ramo 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Sibel’e Kavuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler