Ana SayfaDizilerRamo 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Sibel'e Kavuşuyor!

İlgili Postlar

Ramo 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Sibel’e Kavuşuyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 34. yeni bölümüyle 26 şubat cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ramo, Mashar’a biat ettiğini söyler. O da, Ramo’dan Cemil’i öldürmesini ister. Ramo, Cemil’e gövde gösterisi yapıp onunla Mashar’a bir oyun oynar. Yıldırım’ı evine giren Ramo, ona Mashar’ı aratıp Sibel’i serbest bıraktırmasını ister. Ramo 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ramo, Sibel’e kavuşuyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Sibel’e Kavuşuyor!

Ramo 34. bölüm 1. fragmanında; Ramo, masanın başına oturup istediği güce sahip oluyor. Başta Fiko, Ramo’nun başlarında olduğu sürece kendilerine rahat, huzur olmayacağını düşünüyor. Nehir, Korkut’u arayıp Ramo’nun altınları alanın Cemil olmadığını anladığını söyleyip onu uyarıyor. Ramo, sonunda Sibel’e kavuşup, onun bir saniye daha fazla yaşaması için ömrünü vereceğini söyleyip ona sarılıyor.

İşte Ramo 34. bölüm 1. fragmanı…

RAMO 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Şerif, evin çevresine keskin nişancılarını yerleştirip Ramo’yu öldürmeyi planlar. Ramo, silahını Mashar’a doğrulttuktan sonra ona, biat edeceğini söyler. Mashar, masayı toplayıp Ramo’dan Cemil’i öldürmesini ister. Ramo, Cemil’in işini bitireceğini, onu öldürmenin iyi bir fikir olmadığını söyler.

Mashar, ısrarla Ramo’dan onu öldürmesini ister. Ramo’da peki deyip gider. Toplantıda Ramo, sandalyede kamera olduğunu ve Yıldırım’ın toplantıyı oradan izlediğini anlar. Onunla konuşmaya gider. Ona, Cemil’in öldürme fikrinin iyi bir fikir olmadığını, ona da söylar.

Yıldırım, Mashar ne derse onun olacağını söyleyip gider. Giderken Ramo, onun şapkasına takip cihazı yerleştirir. Sinyallerden onun yaşadığı evi bulur. Elektriklerini kestirip evin içine kamera yerleştirir. Ramo, Cemil’in karşısına çıkıp ona gövde gösterisi yapar. Cemil, Ramo’nun dediklerini yapmak zorunda kalır.

Mashar ile Şerif, yapacakları sevkıyata Cemil’in kardeşlerinin baskın yaptığını duyar. Oraya gittiğinde Fiko’nun üzerinde ve her yerde bomba yerleştirildiğini görür. Cemil’in kardeşi, abisinin öldüğünü bunları onların yaptırdığını bildiğini söyleyip elindeki bomba pimini tutar.

Mashar ile Şerif, ona engel olmaya çalışır. Onu ikna edemezler. Ramo, oraya gelip Cemil’in kardeşine abisinin yaşadığını söyler. Abisinin ölmediğini görünce kardeşi pimi elinden bırakır. Mashar ile Şerif, Ramo’nun Cemil’i öldürmediği için mutlu olurlar. Gizem’in, Nehir ile iş birliği yaptığı anlaşılır.

Ramo, Doğu ile birlikte Yıldırım’ın evine girer. İçerideki güvenlik sistemini geçerek Yıldırım’ın yatak odasına ulaşırlar. Ramo, Yıldırım’dan Mashar’ı arayıp Sibel’i serbest bırakmasını ister. Oda, Mashar’ı arayıp Ramo’nun kendilerine yaptığı iyilik için onu ödüllendirmek istediğini, Sibel’i bırakmasını emreder. Ramo, Yıldırım’ı öldürüp istediği güce sahip olur.

Ramo 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Sibel’i Kurtardıktan Sonra Yıldırım’ı Öldürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler