Ana SayfaDizilerYasak Elma 100. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cansu Çağatay'ı Tuzağa Düşürüyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 100. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cansu Çağatay’ı Tuzağa Düşürüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 99. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeri bölümünde; Hasan Ali, Şahika’yla evlendiğini öğrendikten sonra, Ender’le istediklerini vermeyi kabul ediyor. Ancak Şahika’dan hemen boşanmak şartıyla. Ama Şahika, sözünü tutmuyor. Cansu, Çağatay’ı yine tuzağa düşürüyor. Onu birden öpüyor ve o anların fotoğrafını birisi çekiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cansu Çağatay’ı Tuzağa Düşürüyor!

Yasak Elma, 100. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hasan Ali, Şahika’yla evlendiğini öğrendikten sonra şok oluyor ve oradakileri dışarı çıkartıyor. Ender ile Şahika’yla, yalnız kalıp onlara istediklerini vereceğini söylüyor. Şahika’ya da, istediği yüzde 20’lik hisseyi vereceğini ama nikahlarının iptal etmesini kabul etmesini istiyor.

YASAK ELMA 99. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şahika ile Ender, istediği hisselerin sahibi oluyorlar. Şahika, evliliğin iptali için verilen süre içinde Hasan Ali’nin yanına gitmiyor. Vaktini güzellik salonunda geçiriyor. Daha sonra iş, boşanma davasına kalıyor. Şahika, Çağatay’ın evine gidip herkesin içinde Hasan Ali’yle evlendiğini açıklıyor.

Çağatay, babasıyla konuşmaya gidiyor. Hasan Ali, oyuna geldiğini söylemekten utanıp Çağatay’a, Şahika’ya aşık olduğunu onu çok sevdiğini söylüyor. Feride, olanları duyduktan sonra sinir krizleri geçiriyor. Asuman ise, büyük bir hayal kırıklığına uğruyor.

Mert, hisseleri aldıktan sonra Zehra’ya çok kötü davranıyor. Bunu fark eden Zehra, ortadan kayboluyor. Ama Mert, onu merak bile etmiyor. Zehra, Mert’e bunun böyle yürümeyeceğini söylüyor. O ise, hemen elinde hazır olan boşanma protokolünü Zehra’ya veriyor.

Zehra, Hasan Ali’den yardım istiyor. Hasan Ali, Mert’den hisseleri alacağını ancak, onları kendisine emanet etmesini istiyor. Zehra ise, hemen kabul ediyor. Hasan Ali, Mert’ten hisseleri alıyor. Hasan Ali, Şahika’yı evliliğe zorlamak için yemekleri onun yapmasını istiyor.

Oda, kendisi yapmış gibi hizmetçiye yaptırıyor. Çağatay ile Yıldız, akşam yemeğe geliyor. Yemekleri Şahika’nın yaptığını öğrenince hiçbir şey yiyemiyorlar. Çağatay, arabasına telefonunu almaya gidiyor. Peşinden Cansu, üzerine bir şey alacağını söyleyip sofradan kalkıyor.

Cansu, Çağatay’ın yanına gidip onunla konuşurken birden onu öpüyor. Birisi, o anların fotoğrafını çekiyor.

Yasak Elma 99. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Hasan Ali’yi Öldürme Planları…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler