Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Efsun'u Esaretinden Kurtarabilecek...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Efsun’u Esaretinden Kurtarabilecek Mi?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Amca Cumali, Nedim’den Yamaç’a görünmemesini istiyor. Yamaç, kendi evinde bir odası bile olmadığını, evde annesinin hükmünün yerini amcasının aldığını görüyor. Amca Cumali, Kulkan’ı bulup Yamaç’ın eline veriyor. Kulkan’dan, Efsun’un yerini öğrenen Yamaç, onun karşısına çıkıyor. Yamaç, Efsun’u esaretinden kurtarabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Efsun’u Esaretinden Kurtarabilecek Mi?

Çukur 4. sezon 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Aliço, evsiz kalıyor. Cumali, karısıyla konuşup mahalleden ayrılıp, başka bir şehre taşınma kararı alıyor. Amca Cumali, Yamaç’ın geri dönmesiyle Nedim’le görüşüyor ve onun nasıl döndüğünü sorguluyor. Oda, Yamaç’ı Aliço ile Emmi’nin, bulup getirdiğini söylüyor.

ÇUKUR 4. SEZON 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Amca Cumali, Nedim’den Kulkan’ı bulup, onun kaçırılma olayından kendisinden şüphelenmemesi için Yamaç’a vermesini istiyor. Vartolu, Cumali amcasına çok güveniyor. Onun, mahalleye ne yaptıysa sorgulamıyor. Evdekiler çok mutsuz bir hayat sürüyor. Yamaç, amcasının Akın ile Karaca’ya, uyuşturucu sevkıyatı yaptırdığını bilmiyor.

Onlarda, Yamaç’a bir şey anlatamıyor. Yamaç, kendi evine misafir gibi davet ediliyor. Sultan, oğlunu görünce havalara uçuyor. Yamaç, ailesiyle sofraya yemek yemek için oturduklarında, annesinin ve diğerlerinin ağzından bir laf çıkmadığı dikkatini çekiyor.

Yemekten sonra Yamaç, odasına çıkıyor. Odasına amcasının yerleştiğini öğreniyor ve Sultan onu, Akın’ın eski odasına yerleştiriyor. Cumali, Damla ile konuşup mahalleden ayrılıp İzmir’e gitmeye karar veriyor. Tam valizlerini toplayıp evden ayrılacakken, Yamaç kapıyı çalıyor.

Yamaç, o evin kendi evi gibi olmadığını için geldiğini söylüyor. Vartolu, Yamaç’ı bulup amcasının Kulkan’ı bulduğunu söylüyor. Kulkan’ı alan Yamaç, sabaha kadar ondan hıncını alıyor. Daha sonra ondan, Efsun’un yerini soruyor. Oda Yamaç’ı pavyonlara götürüyor. Oralarda olmadığını görünce Efsun’u, verdiği adamın evine götürüyor.

Yamaç, candan Efsun’la kızını görüyor. Ama daha sonra Efsun’un, korumalarla götürüldüğünü görüyor. Arabada yaralı bıraktığı Kulkan, arabayı düz kontak yapıp kaçıyor. Doğruca Nedim’in yanına gidiyor ve kendisini korumalarını yoksa işin içinde amca Cumali’nin olduğunu söylüyor. Yamaç, Efsun’un arkasından sesleniyor. Efsun, Yamaç’ı karşısında görünce donup kalıyor.

Çukur 4. Sezon 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Efsun’u Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler