Ana SayfaDizilerSon Yaz 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selim Akgün'ü Tutuklatıyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selim Akgün’ü Tutuklatıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 9. yeni bölümüyle 26 şubat cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Akgün, babasının ölüm haberini alıyor. Hatta, onu elleriyle toprağa veriyor. Daha sonra Selim, onu babasına götürüyor. Onun yaşadığını, gizli tanık olarak öyle yapılması gerektiğini anlatıyor. Akgün’ün, Halil’e Latif konusunda muhbir olduğu ortaya çıkıyor. Selim, Akgün’ü tutuklatıyor.

Cuma Dizileri 2020

Selim Akgün’ü Tutuklatıyor!

Son Yaz 9. bölüm 1. fragmanında; Selim, Akgün’ü karakola götürüp ondan kendisine yaptığı ihaneti anlatmasını ve onun hayatının içinden geçeceğini söylüyor. Akgün ise Selim’e, eğer kendisinin hayatından ne geçtiğini merak ederse o mektubu okumasını istiyor.

İşte Son Yaz 9. bölüm 1. fragmanı…

SON YAZ 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halil’in Latif’i infaz etmesinden sonra, Canan toparlanamıyor. Bu durumdan kendisini sorumlu tutuyor. Akgün ile Yağmur, Soner’i yaralı bir şekilde bulup hastaneye yetiştiriyor. Soner, Yağmur’u oraya onun Akgün hakkında bilmediklerini anlatmak için çağırmıştı. Hastanede, ameliyat olup kendisine geldiğinde hayatını onların kurtardığını öğreniyor.

Yağmur’u arayıp, Akgün’ün çok iyi delikanlı biri olduğunu söylüyor. Akgün, Soner’in söyleyeceklerinden korksa da, kendisini savunduğunu duyunca mutlu oluyor. Selim, Akgün’e babasının hapishanede kalp krizi geçirip öldüğü haberini veriyor. Akgün, babasının cenazesini kendi elleriyle gömüyor.

Orada bulunan Ahmet’e, onun kendisine ve babasına yaptığı ihanetin hesabını soracağını söylüyor. Selim, Akgün’ü sorgusuz arabaya bindirip bir yere götürüyor. Akgün, Selim’in ona yaptığı ihaneti öğrendiğini düşünüyor. Ama o, Selim’in götürdüğü yerde babasını canlı kanlı karşısında buluyor.

Selim, babasının gizli tanık olduğu için onu öldü göstermek zorunda olduğunu söylüyor. Akgün, babasına sarılıp hasret gideriyor. Selim, Akgün’den bu konuyu kimseye anlatmamasını özellikle istiyor. Yağmur, Akgün’ün yanına gidip onun babasını kaybettiği için yanında olmak istiyor.

Akgün, Yağmur’la uzun uzun sarıldıktan sonra ona, babasının ölmediğini, onun gizli tanık olduğunu söylüyor. Selim, muhbirin kim olduğunu araştırmaya başlıyor. İşin altından Akgün çıkınca büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Onu, bir baba gibi koruyup kollayan Selim, büyük bir hayal kırklığına uğruyor.

Son Yaz 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yağmur Akgün’e Aşık Olduğunu Anlayıp…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler