Ana SayfaDizilerMaraşlı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Maraşlı Kimin Tuzağına Düşüyor?

İlgili Postlar

Maraşlı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Maraşlı Kimin Tuzağına Düşüyor?

Atv’nin yeni gözde dizisi Maraşlı, 7. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Maraşlı, saldırıdan sonra kızını hastaneye yatırıyor ve bunu yapanlardan intikam almak istiyor. Savaş’ı bulan Maraş’lı, onu güneşin altında bırakıp işkence yaparken birileri tarafından yakalanıyor. Maraşlı, kimin tuzağına düşüyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Maraşlı Kimin Tuzağına Düşüyor?

Maraşlı dizisinin 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Maraşlı, kızının maskeli kişiyi gördükten sonra fenalaştığını görüp onu hastaneye götürüyor. Bu işin altından da Savaş, çıkıyor. Kızını bu hale getirenin Savaş, olduğunu anlayan Maraşlı, ondan intikam almak için harekete geçiyor. Mahur, onun katil olup kızının babasız kalmasından korktuğu için ona engel olmaya çalışıyor.

MARAŞLI 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İlhan, şirketi Savaş’a kaptırıyor. Bu durumu, babasına anlatamıyor. Dilşah, Ozan’la konuşmaya gidiyor. Ondan yaptığının hesabını soruyor. O sırada Ozan’ın evine, İlhan geliyor. Dilşah, çok panikliyor. Maraşlı, Ömer’in hemşire bir hemşire eşi olduğunu öğrenip onun kim olduğunu araştırmaya başlıyor.

İkili, Zehra hanım diye birini buluyor. Ama, kadının hafızasının pek yerinde olmadığını görüyor. Kadın, Celal’i eskiden tanıdığını söylüyor. Biraz konuşunca kadın, kendisini kaybedip oğluna güneşin dokunduğunu perdeleri kapatmasını istiyor. Maraşlı ile Mahur, Savaş’ın Ömer’in olduğunu anlıyor.

Mahur’un, kafası karışıyor ve Celal, kadının hemşiresine bir not veriyor. Savaş, annesini Maraşlı’nın bulduğunu öğreniyor. Hemen annesinin yanına gidiyor. Annesi, sürekli onların Ömer’i öldürdüğünü sayıklıyor. Savaş, annesine sarılıp onu teselli ediyor.

Mahur, eve gidip babasına Savaş’ın hayatlarına tesadüfen girmediğini ve onun Ömer’in oğlu olduğunu söylüyor. Nevzat, hemen orayı terk ediyor. Aziz ise, durumu öğrenince tutuşuyor. Savaş, Maraşlı’nın mesajını alınca Aziz’in evine gidiyor. Onların karşısına çıkıp Ömer’in oğlu olduğunu açıklıyor.

Savaş, Aziz’in evine gelip kendisini ona tanıtıyor ve onlara, hayatını mahvettiği, Ömer Tokgöz’ün, oğlu olduğunu açıklıyor. Babasının, hapse girmesi ve çıktıktan sonra öldürülmesinin sorumlusunun onun olduğunu söylüyor.

O sırada Maraşlı, içeri giriyor. Savaş’a, silahını dayayıp onu dışarı çıkarıyor. Güneşe çıkamayan Savaş’ın, elini kolunu bağlayıp güneşin altında bırakıyor. Ondan, kızına yapılan saldırıdan ve Sürel’ler le ne işi olduğunu soruyor. Onu güneşin altında bırakıp giderken özel bir tim tarafından yakalanıp götürüyor.

Maraşlı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Savaş Ömer’in Oğlu Olduğunu Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler