Ana SayfaDizilerAkrep Dizisine Flaş Transfer

İlgili Postlar

Akrep Dizisine Flaş Transfer

Star Tv’nin  iddialı yapımlarından  ‘Akrep’ e yakışıklı oyuncu Bertan Asllani dahil oldu. Asllani son olarak Exxen’de yayınlanan Öğrenci Evi dizisinin kadrosunda yer almıştı. Detaylar haberimizin devamında…

Bertan Asllani Kimdir?

Akrep Dizisine Yeni Oyuncu

Star Tv’nin  iddialı yapımlarından  ‘Akrep’ e yakışıklı oyuncu Bertan Asllani dahil oldu. Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya gibi isimlerin yer aldığı diziye son zamanların popüler ismi Asllan’i katıldı. Son olarak Exxen’de  yayınlanan, başrolünde yer aldığı ‘Öğrenci Evi’ dizisinde sergilediği performans ile adından söz ettiren başarılı oyuncu, diziye Efe karakteri ile giriş yapacak.

“Türkiye’den Avrupa’ya Uzanan Alışılmışın Dışında Bir Yetenek”

Farklı konusu ile izleyicinin ilgisini çeken dizi yakışıklı oyuncunun canlandıracağı karakter ile dikkatleri üzerine çekecek. Yer aldığı projelerle izleyenlerin beğenisini kazanan Bertan Asllani, dizinin Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak.

Makedon müzisyen olan Bertan Asllani Pis Yedili dizisi ile oyunculuğa ilk adımı atmıştı. 2016’da rol aldığı Göç Zamanı dizisinde Talat Bulut’un oğlunu canlandırdı.

Balkanlar’ın Tarkan’ı olarak bilinen Makedon pop şarkıcısı Bertan Asllani Selena, Pis Yedili ve Türk Malı gibi bir çok dizide rol alan genç oyuncu Hazal Şenel ile geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler