Ana SayfaKimdirBertan Asllani Kimdir?

İlgili Postlar

Bertan Asllani Kimdir?

Exxen’de yayımlanan “Öğrenci Evi” dizisinin sevilen oyuncusu Bertan Asllani kimdir? Bertan Asllani kaç yaşında? Bertan Asllani dizileri neler? Bertan Asllani filmleri neler? Bertan Asllani aslen nereli? Bertan Asllani hangi burç? Bertan Asllani hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Bertan Asllani Kaç Yaşında? Bertan Asllani Aslen Nereli? Bertan Asllani Hangi Burç?

Bertan Asllani 3 Temmuz 1990 tarihinde Üsküp’te dünyaya gelmiştir. Aslen Üsküplü olan Bertan Asllani, Yengeç burcudur.

Bertan Asllani Kimdir?

Bertan Asllani eğitim hayatını Makedonya’da tamamlamıştır.  Küçük yaşlardan itibaren müzik ve sporla yakından ilgilendi. 13 yaşında kendi stüdyosunu kurup beste yapmaya başladı.

İlk albümü 2003 yılında, 13 yaşındayken piyasaya çıktı. Makedonya’da yaşadığı halde albümü Arnavutçaydı. Ailede Arnavut vardı ama bu dile dair tek kelime bile bilmiyordu. Konuşmayı bilmediğin bir dilde şarkı söylemiş oldu.

Ünlü sanatçılara beste verdi. Mesela Murat Dalkılıç’ın çok tutulan Bir Hayli şarkısı, onun bestesi. Demet Akalın’ın Pırlanta albümündeki Gidenlerin Kalanları ve Gülben Ergen’in son albümündeki Bugünün Sevdalısı’nın besteleri de ona ait.

Makedonya ve Arnavutluk’ta iki albüm ve çok sayıda video klip sonrası yeterli üne kavuştu ama asıl patlama Türkiye’ye geldikten sonra oldu. İlk olarak Türkçe parçalarımdan Damla Damla’ya klip çekip yayınladı, çok beğenildi. Müzik çalışmalarının ardından, işin içine bir de oyunculuk girdi. Onu Türk izleyicisiyle tanıştıran, Pis Yedili dizisiyle Gani Müjde oldu. Müjde, Damla Damla klibini seyrettikten sonra ona ulaştı ve diziye dahil oldu. 2016’da rol aldığı Göç Zamanı dizisinde Talat Bulut’un oğlunu canlandırdı. Bu dizide Talat Bulut, Vahide Perçin gibi usta sanatçılarla birlikte rol aldı. 2019’da Kimse Bilmez dizisinde rol alan Bertan Asllani, 2021’de Öğrenci Evi dizisinde oynamaktadır.

Bertan Asllani Dizileri

  • 2021 – Öğrenci Evi
  • 2019 – Kimse Bilmez
  • 2018 – Aynur Aydın: Salla
  • 2016 – Göç Zamanı
  • 2013 – Pis Yedili

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler