Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 5. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Kadir Ayliz'i Çok Korkutuyor!

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 5. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Kadir Ayliz’i Çok Korkutuyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Seni Çok Bekledim, 5. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hastaneye kaldırılan Kadir, kendisine geldikten sonra Selo’yu suçlamaz. Bunu acısından dolayı yaptığını söyler. Selo, emniyette çalışan Zahide’ye çok benzeyen kadınla konuşur. Zahide’yi, Erol’un öldürdüğünden emin olup gidip onu bulur ve silahını doğrultur. Seni Çok Bekledim 5. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Kadir, Ayliz’i çok korkutuyor.

Cuma Dizileri 2020

Kadir Ayliz’i Çok Korkutuyor!

Seni Çok Bekledim 5. bölüm 3. fragmanında; Kadir, iyileşiyor. Ayliz, onu kaybetmekten çok korkuyor. Kadir ile Ayliz, çok güzel bir gün geçiriyor. Bu kaza sonrasında ikili birbirlerini ne kadar sevdiğini daha iyi anlıyor.

İşte Seni Çok Bekledim 5. bölüm 3. fragmanı….

SENİ ÇOK BEKLEDİM 4. BÖLÜM ÖZETİ! 

Cemal, Zahide’nin öldüğünü öğrendikten sonra hemen eve gider. Bahçıvan, olayı görür ve Zahide’ye bakmaya içeri girdiği sırada Sibel, onun kafasına kürek vurup yaralar. Cemal de, hemen Erol’u eve gönderip, Zahide’nin tırnaklarıyla bahçıvan Hasan’ın boynunu yırtar. Ona saldırmış süsü verir.

Mihre, Cemal’e oğlunu kurtarması karşılığında ne isterse yapacağını söyler. İfadeler verildikten sonra Cemal, Mihre’den onun şirket hisselerini ister. Oda vermeyi kabul eder. Kadir, bahçıvanın cinayet işlediğine inanmaz. Erol, abisiyle buluşmak ister. Ama onun abisiyle buluşacağını öğrenen Cemal, Erol’u gerçekleri anlatmaması konusunda onu uyarır.

Oda anlatmaz. Songül’ün sakladığı hard diski kızı bulur ve içindeki videoyu bilgisayarına yükler. Bundan haberi olmayan Songül, hard diski kırar. Erol, karısının cenazesini kaldırdıktan sonra, eline aldığı bıçakla emniyete gider. Orada, Zahide’ye tıpa tıp benzeyen bir kadın görür. Hatta, onu Zahide sanar.

Kadir ile Ayliz’in araları düzelir. Ayliz, Kadir’e Serkan’ın otele gelip kendisini tehdit ettiğini, aslında kendisiyle evlenmek istemediğini, annesinin borçlarını sırf babasının zengin olduğu için ödediğini söylediğini anlatır. Kadir, Serkan’la görüşüp ondan Ayliz’in yanına yaklaşmamasını söyler.

Ayrıca, çalışmak isteyen Ayliz’e şirkette bir iş verir. Sibel, Cemal’le suç ortağı olduğu için ona artık oğluna yakın olmak istediğini söyler. Gidip Mihre ile görüşür. Mihre, onun oğlunu kurtarmak için şahitlik ettiğini öğrenince evlerinde kalmasını teklif eder. Selo, Erol’u görüyor ve hemen ona bıçağını çeker. Kadir, Selo’nun önüne geçip ona engel olmaya çalışır.

 Seni Çok Bekledim 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selo Erol’u Bulup Silahını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler