Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Saldırıyı Ekrem'in Yaptığı Ortaya...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Saldırıyı Ekrem’in Yaptığı Ortaya Çıkıyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 33. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep ile Nermin, yeni evlerine girecekleri sırada silahlı saldırıya uğruyor. Herkes, bu saldırıyı Mehdi’nin yaptığını düşünüyor. Mehdi, gelip çocuğunun üzerine yemin edip bu işle bir alakası olmadığını söylüyor. Saldırıyı, Ekrem’in yaptığı ortaya çıkıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Saldırıyı Ekrem’in Yaptığı Ortaya Çıkıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 34. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sakine, son anda fikrini değiştirip kızının yanına gitmeye karar veriyor. Tam Nermin’le Zeynep, eve girecekleri sırada Sakine’nin geldiğini görüyor. O sırada, motosikletli biri gelip silahını onların üzerine doğrultuyor. Ama, havaya ateş ediyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 33. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nermin’le Sakine, bunu Mehdi’nin yaptığını düşünüyor. Zeynep, bunu yapanın o olmadığından emin olmuyor ve hemen emniyete gidiyor. Haberi alan Mehdi, emniyete koşup Zeynep’in iyi olduğunu görünce ona sarılıyor. Barış, Mehdi’nin Zeynep’e sarılmasından rahatsız oluyor.

Mehdi ile Barış, birbirlerine girecekleri sırada Zeynep, onlara engel oluyor. Bu saldırıyı kimin yaptığını hem Barış, hem de Mehdi, araştırmaya başlıyor. Mehdi, Nermin’in evine gidip ona bu olayla kendisinin ilgisinin olmadığını söylüyor. Kimsenin kendisine inanmadığını görünce, çocuğunun üzerine yemin ediyor ve bunu kim yaptıysa bulmak için onlara yemin ediyor.

Barış ile Zeynep’in arası, bu olaydan sonra biraz bozuluyor. Ama Zeynep, Barış’ın gönlünü alıyor. Savaş, şirkette işe başlıyor ve Emine’yi asistanı olarak işe alıyor. Özlem, kardeşlerinin Zeynep ve ailesi tarafından zarar göreceğinden endişeleniyor.

Zeynep İle Nermin İkinci Kez Saldırıya Uğruyor!

Mehdi, araştırmaları sonucunda bu saldırıyı kimin düzenlediğini öğrenip Zeynep’e durumu anlatmak için onun evine gidiyor. Aynı şekilde Barış’ta, kimin yaptığını öğreniyor. Nermin’i, o günden sonra gizli numaradan birisi arıyor. Ama konuşmuyor. En sonunda Nermin, o gizli numaradan arayan kişinin Ekrem, olduğunu öğreniyor.

Hemen, Zeynep’e haber vermek için dışarı çıkıyor. O motosikletli kişi yine gelip silahını doğrultup ateş ediyor. Barış ile Mehdi, Zeynep’le Nermin’e siper oluyor. Mehdi, o sırada omzundan vurulup yaralanıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 33. Bölüm Ön İzleme Yayında! Barış Olanlardan Mehdi’yi Suçluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler