Ana SayfaDizilerMasumiyet 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlker Ela'yı Öldürmek Suçundan Tutuklanıyor!

İlgili Postlar

Masumiyet 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlker Ela’yı Öldürmek Suçundan Tutuklanıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Masumiyet, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ela, İlker Ilgaz’ı üniversitede konuşmacı olarak katılmasına ikna ediyor. İlker, nişanlı olduğu halde, Ela ile görüşmeye devam ediyor. Hatta Ela, İlker’den hamile kalıyor. Ela’nın annesi, kızının İlker’le olan ilişkisini öğreniyor. İlker, Ela’yı öldürüp yol kenarına atıyor. Bahar, polislere kızını öldürenin İlker olduğunu ihbar ediyor. İlker, düğün günü Ela’yı öldürmek suçundan tutuklanıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

İlker Ela’yı Öldürmek Suçundan Tutuklanıyor!

Masumiyet 2. bölüm 1. fragmanında; Ela’nın ölümünden sonra, İlker’in babası, yaptığı basın açıklamasında onun gibi bir oğlu olmadığını söylüyor. Bahar, Hale ile konuşmaya gidiyor ve oğlunun bir katil olduğunu söylüyor. Hale Bahar’a, oğluna bir şey olmayacağını söyleyip oğlunu aklama yolları aramaya başlıyor.

İşte Masumiyet 2. bölüm 1. fragmanı…

MASUMİYET DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ela, üniversite birinci sınıf öğrencidir. Babasının çalıştığı şirketin sahibinin oğlu İlker’le konuşmaya gidip onu, okullarına konuşmacı olarak gelmesine ikna ediyor. İlker ile Ela, ondan sonra görüşmeye başlıyor. Ela, İlker’in nişanlı olduğunu öğreniyor. İlker ise, uzatmalı bir nişanlılık olduğunu ve biteceğini söyleyip Ela’yla birlikte oluyor.

Ela, şirkette staj yapmaya başlıyor. Orada, babasının orada çalışan bir kadınla ilişkisini öğreniyor. Bahar, kızının 19. yaş gününe hazırlık yapıyor. Evde herkes toplanıyor. Ela, İlker’in kendisine aldığı pahalı elbiseyi giyiyor. Onun aldığı pahalı kolyeyi annesi görüyor. Bahar, kızının bindiği arabanın plakasını alıp onun Ilgaz holdingin sahiplerinin oğlu İlker’e ait olduğunu anlıyor.

Kızını ne kadar uyarsa da, onunla görüşmesine engel olamıyor. Bu durumu, eşine de anlatamıyor. Ela, İlker’den hamile kalıyor. Ona, bunu söylediğinde bebeği doğurması taraftarı olmadığını anlıyor. İlker, evine gidip içmeye başlıyor. Ela, İlker’in bir gün sonra evleneceği haberini nişanlısının sosyal medya hesabından öğreniyor.

Hemen, İlker’in yanına gidiyor. Ondan bunun hesabını sorarken nişanlısı arıyor. Ela, telefonu açacağını söyleyip İlker’i tehdit ediyor. İlker, Ela’yı öldüresiye dövüyor ve öldüğünü zannedip yol kenarına atıyor. Bahar, kızının öldüğünü öğrendikten sonra onu, İlker Ilgaz’ın öldürdüğünü ihbar ediyor. Düğün günü, polisler gelip İlker’i Ela’yı öldürme suçundan tutukluyor.

Masumiyet Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler