Ana SayfaDizilerSon Yaz 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selim Kızıyla Akgün'ü Görünce Deliye...

İlgili Postlar

Son Yaz 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selim Kızıyla Akgün’ü Görünce Deliye Dönüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 9. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Selim, Akgün’ü karakola götürüp ondan kendisine yaptığı ihaneti anlatmasını ve onun hayatının içinden geçeceğini söyler. Akgün ise Selim’e, eğer kendisinin hayatından ne geçtiğini merak ederse o mektubu okumasını ister. Son Yaz 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Selim, kızıyla Akgün’ü görünce deliye dönüyor.

Cuma Dizileri 2020

Selim Kızıyla Akgün’ü Görünce Deliye Dönüyor!

Son Yaz 9. bölüm 2. fragmanında; Akgün, mahkemeye çıkıyor. Onun verdiği ifadelere Selim, itiraz edince hakim tarafından uyarı alıyor. Baş savcı Selim’i arayıp hemen emniyeti terk etmesini istiyor. Selim’in üzerine oynanan oyunlar olduğunu anlayan Akgün, onu ispatlamak için harekete geçiyor. Canan ile Selim, ayrılsalar da kopamıyorlar. Selim, Yağmur’un yanında Akgün’ü görünce öfkeyle onun üzerine yürüyor.

İşte Son Yaz 9. bölüm 2. fragmanı…

SON YAZ 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Halil’in Latif’i infaz etmesinden sonra, Canan toparlanamaz. Bu durumdan kendisini sorumlu tutar. Akgün ile Yağmur, Soner’i yaralı bir şekilde bulup hastaneye yetiştirir. Soner, Yağmur’u oraya onun Akgün hakkında bilmediklerini anlatmak için çağırmıştı. Hastanede, ameliyat olup kendisine geldiğinde hayatını onların kurtardığını öğrenir.

Yağmur’u arayıp, Akgün’ün çok iyi delikanlı biri olduğunu söyler. Akgün, Soner’in söyleyeceklerinden korksa da, kendisini savunduğunu duyunca mutlu olur. Selim, Akgün’e babasının hapishanede kalp krizi geçirip öldüğü haberini verir. Akgün, babasının cenazesini kendi elleriyle gömer.

Orada bulunan Ahmet’e, onun kendisine ve babasına yaptığı ihanetin hesabını soracağını söyler. Selim, Akgün’ü sorgusuz arabaya bindirip bir yere götürür. Akgün, Selim’in ona yaptığı ihaneti öğrendiğini düşünür. Ama o, Selim’in götürdüğü yerde babasını canlı kanlı karşısında bulur.

Selim, babasının gizli tanık olduğu için onu öldü göstermek zorunda olduğunu söyler. Akgün, babasına sarılıp hasret giderir. Selim, Akgün’den bu konuyu kimseye anlatmamasını özellikle ister. Yağmur, Akgün’ün yanına gidip onun babasını kaybettiği için yanında olmak ister.

Akgün, Yağmur’la uzun uzun sarıldıktan sonra ona, babasının ölmediğini, onun gizli tanık olduğunu söyler. Selim, muhbirin kim olduğunu araştırmaya başlar. İşin altından Akgün çıkınca büyük hayal kırıklığı yaşar.

 Son Yaz 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selim Akgün’ü Tutuklatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler