Ana SayfaDizilerAlev Alev 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İskender Çelebi'nin Yenilmez Olmadığını İspatlıyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İskender Çelebi’nin Yenilmez Olmadığını İspatlıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 16. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İskender, Çelebi’nin öz abisi olmadığını öğreniyor. Onun basın açıklamasını kendisinin yaptırdığını öğreniyor. İskender, şirket yönetiminin başına geçmek için abisinin yolsuzluklarını ortaya çıkarıp onu tehdit ediyor. Cemre, Güneş’in geçici velayetini alıyor. İskender, Çelebi’nin yenilmez olmadığını ispatlıyor.

Perşembe Dizileri 2020

İskender Çelebi’nin Yenilmez Olmadığını İspatlıyor!

Alev Alev 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cemre, Çelebi’nin Güneş’i sakladığı yeri bulup kızını alıp evine getiriyor. Güneş, o evden korksa da annesinden ayrılmak istemiyor. İskender, Çelebi’nin yaptığı duygu sömürüsüyle dolu basın açıklamasından onun öz abisi olmadığını, çöpte bulunan bebek olduğunu öğreniyor.

ALEV ALEV 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hemen gidip abisiyle yüzleşiyor. Onu parkta buluyor. Çelebi, gözyaşları içinde İskender’e, her şeyin, annesinin bile onun olduğunu söylüyor. İskender, annesine gidip bunu neden kendisinden sakladığının hesabını soruyor. Çelebi, Güneş’in Cemre’de olduğunu öğrenince doğruca onun evine gidiyor.

Güneş’in gözleri önünde Cemre’nin boğazlayıp boğmaya çalışıyor. Daha sonra Cemre’ye tehditler savurup gidiyor. Tomris, Rüya, Ömer, Ozan ve Cemre, bir araya gelip evi baştan yaratıyorlar. Velayet için görevliler Cemre’nin evine bakmaya geliyorlar. Görevliler Güneş’le de konuşuyor.

Cemre, işini garantiye alıp görevlilerle konuşuyor. Çelebi’nin, kendisine mecbur bırakmak için neler yaptığını anlatıyor. Ertesi gün Ozan’la Cemre, sonucu öğrenmeye gidiyor. Cemre, boşanma davası bitene kadar Güneş’in geçici velayetini aldığını öğrenip mutluluktan havalara uçuyor.

Güneş, mahalle ilk okuluna başlıyor. İskender, Ömer’e annesinin nerede ne halde olduğunu bildiğini ima ediyor. Ömer’de, İskender’in beş yıldır sakladığı Arzu’yu buluyor. Çiçek’le birlikte oraya gidip onun iyi olduğunu öğreniyor. Ömer, Çiçek’i İskender’in yanında gördüğünü Rüya’ya anlatıyor.

İskender, abisinin o çöpteki bebek haberini kendisinin yaptırdığını öğrenince, şirkette yönetim kurulunun başına kendisi geçmek istiyor. Abisine belediye başkanlığı zamanında yaptığı yolsuzlukların dosyasını önüne atıp, onun yenilmez olmadığını ispatlayacağını söylüyor. Çelebi, ilk kez yenilmenin öfkesini yaşıyor ve şirketteki tüm haklarını İskender’e vermek zorunda kalıyor.

Alev Alev 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çelebi’den İskender’e Büyük İtiraf Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler