Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 86. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fikret'in Maskesi Düşüyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 86. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fikret’in Maskesi Düşüyor!

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 85. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Behice, köşeye sıkışınca kendisini uçurumdan aşağı bırakıyor. Sevda, Ümit’le Demir arasındaki ilişkiyi öğreniyor. Fekeli, Fikret’i takip ediyor ve onu suç üstü yakalıyor. Fikret’in maskesi düşüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Fikret’in Maskesi Düşüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Behice, Züleyha’nın herkesin önünce kendisinin yüzüne cinayet işlediği dosyaları yüzüne fırlatmasından sonra hemen eve gidiyor. Parası olmadığı için Gaffur’un evine girip onun sakladığı paraları bulup hastaneye gidiyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 85. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Orada Müjgan’ın arabasının camını kırıp, kaçmak için yola çıkıyor. Müjgan, halasının arabasını kaçırdığını öğrenince onun suçlu olduğunu anlayıp, kendisini odasına kilitliyor. Züleyha, Demir’in katil olmasını istemediği için doğruca Fekeli’nin yanına gidiyor. Behice’nin peşine düşüyorlar.

Demir’de, durumu öğrenip yola koyuluyor. Behice, arabası bozulunca ormanda kaçmaya başlıyor. Fekeli, onu bulup eline silahını verip kendisini öldürmesini istiyor. Behice, silahı Fekeli’ye doğrultup herkesin içinde Hünkar’ı öldürdüğünü itiraf edip silahın tetiğine basıyor.

Silahın, boş olduğunu gördüğü sırada Demir, geliyor. Demir’in, kendisini öldüreceğini bildiği için kendisini uçurumdan aşağı bırakıyor. Müjgan, halasının cenazesini Fikret’le götürüp İstanbul’a defnediyor. Züleyha, Hünkar’ın katilini bulduğu için halkın gözünde kahraman oluyor. Demir’de, bir basın açıklaması düzenleyip karısına teşekkür ediyor.

Sevda, rahatsızlanınca Züleyha, onu hastaneye götürüyor. Ümit, Sevda’yla kendisi ilgileniyor. Züleyha da, Ümit’i akşam yemeğe davet ediyor. Yemekte Sevda, Demir ile Ümit’in arasında bir şeyler olduğunu anlıyor. Demir, fabrikadaki sütleri birinin boşalttığını öğrenip evden çıkıyor.

Züleyha uyuduktan sonra Sevda, Ümit’in yanına gidip hemen Demir’den ayrılmasını istiyor. Ümit, inkar etse de Sevda, yutmadığını söylüyor. Daha sonra Demir, Ümit’in yanına gidiyor. Ümit, Sevda’nın geldiğini Demir’e anlatmıyor. Fekeli, Fikret’i takip ediyor ve onu Yamanların süt fabrikasına gittiğini görüyor.

Tam sütleri boşalttığı sırada arkasından beliriyor. Fikret, suç üstü yakalanıyor. Fekeli, Yamanlardan ne istediğini, sorup üzerine gidiyor. Fikret, kendisinin Adnan Yaman’ın oğlu olduğunu itiraf etmek zorunda kalıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 85. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Behice Kendisini Uçurumdan Aşağı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler