Ana SayfaDizilerAkrep 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Duru'dan Aras'a Büyük Bir Darbe Geliyor!

İlgili Postlar

Akrep 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Duru’dan Aras’a Büyük Bir Darbe Geliyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 12. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferda, Merve’nin ihbarıyla tutuklanıyor. Perihan, onun hapisten çıkmaması için elinden geleni yapıyor. Bunu anlayan Ayşem, annesinin avukatı oluyor. Duru’dan, Aras’a büyük bir darbe geliyor. Aras’a gidip, Hakan’dan hamile olduğunu onunla evleneceğini söylüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Duru’dan Aras’a Büyük Bir Darbe Geliyor!

Akrep 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Merve’nin, Fikret’in verdiği paraları emniyete götürmesiyle Ferda, tutuklanıyor. Perihan, Berna’yı kasten öldürme suçundan Ferda’ya dava açtırıyor. Avukatına, onun hapisten çıkmaması için elinden geleni yapmasını istiyor.

AKREP 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşem, Ferda’nın avukatı olmak istiyor. Kendisini devletin ona atadığı bir avukat olarak tanıtıyor ve annesinin cinayeti kazara yaptığını ispatlamak için işe koyuluyor. Bu durum Perihan’ın hoşuna gitmiyor. Merve, evde tek başına kalmaya başlıyor. Annesinin adını dahi duymak istemiyor.

Perihan, onunla konuşup onu eve götürmeye çalışıyor. İpek ile Şahin’in, gizlice evlendikleri ortaya çıkıyor. Perihan ile Fikret, Şahin’in hemen İpek’ten ayrılmasını istiyor. Ama Şahin, İpek’ten ayrılmayacağını söyleyip evi terk ediyor. Gidip İpek’le yaşamaya başlıyor.

Hakan, Merve’ye evlenme teklif ediyor. O ise, bunu düşünemediğini söyleyip teklifi ret ediyor. İpek, abisini ziyarete gidip ona, Şahin’le evlendiğini, onu bir daha göremeyeceğini söylüyor. Aras, üzülse de kardeşinin mutlu olmasından başka isteği olmadığını söylüyor.

Duru, hamile olduğunu öğreniyor. Hakan, onu teselli edip isterse, evlenip uzaklara gidebileceklerini, çocuğu doğurduktan bir yıl sonra isterse ayrılabileceklerini söylüyor. Perihan, Hacer’le konuşup Ferda’nın ne olursa olsun hapisten çıkmasını istemediğini söylüyor.

Ferda, tuvaletteyken birisi yanına yaklaşıp onu boğmaya çalışıyor. Ölümle yüz yüze gelen Ferda, kendisini öldürmek isteyen kişiden kendisini annesinin mi öldürmek istediğini soruyor. Duru, Aras’ın yanına gidip ona hamile olduğunu söylüyor.

Aras, bir bebekleri olacağını düşünürken Duru, ondan değil Hakan’dan hamile olduğunu, onunla evleneceğini söylüyor. Duydukları karşısında şok olan Aras, Duru’ya ne diyeceğini bilemiyor. Merve, valizini toplayıp anneannesinin evine taşınıyor. Perihan, ona sarılıp içeri alıyor.

Akrep 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Perihan Ferda’yı Hapiste Öldürtmeye Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler