Ana SayfaDizilerAlev Alev 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çelebi'den İskender'e Büyük İtiraf Geliyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çelebi’den İskender’e Büyük İtiraf Geliyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 16. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemre, boşanma davası sonuçlana kadar Güneş’in velayetinin kendisine verildiğini öğrenip, sevinçten havalara uçar. Hemen, Güneş’i alıp evine getirir. Çelebi, kızını alan Cemre’nin evine gider. Güneş’in gözü önünde Cemre’nin boğazına sarılıp onu boğmaya çalışır. Alev Alev 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çelebi’den, İskender’e büyük itiraf geliyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çelebi’den İskender’e Büyük İtiraf Geliyor!

Alev Alev 16. bölüm 2. fragmanında; Cemre, evini güzelleştirmek için işe koyuluyor. Rüya, Ömer’i kıskanmaya başlıyor. Patronu, Tomris, Rüya, Ömer, Ömer ve Çiçek’te ona yardım ediyor. Çelebi, İskender’e göz yaşları içinde her şeyin onun olduğunu, annesinin bile onun olduğunu söyleyip gözyaşları içinde kalıyor.

İşte Alev Alev 16. bölüm 2. fragmanı..

ALEV ALEV 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre, Tomris, Çicek ve Rüya, Çelebi’nin başkanlığa adaylığına baskın yaptıktan sonra, tüm gazetelerde haberlere yer alır. Çelebi, hemen kendisini darp ettiğini söyleyen kadını bulup onun evine gider. Onun, ifadesini geri çekmesini sağlar.

Kadın basına, baskı altında öyle bir şey yaptığını ve kesinlikle Çelibi’nin kendisini o parkta darp etmediğini söyler. Çelebi, Cemre’nin yanına gelip anlaşmanın artık geçersiz olduğunu söyleyip, Güneş’i ondan uzağa kaçırdığını söyler. Cemre, karakola gidip Çelebi’nin kızını kendisinden kaçırdığı için şikayette bulur.

Nezarete atılan Cemre’yi, Çelebi kurtarmaya gelir. O ise, onun bunu yapmasına izin vermez. Rüya, gelip Cemre’yi nezaretten kurtarır. Parti, Çelebi’nin çıkan haberlerden sonra başkanlık adaylığından çekilmesini ister. Çelebi ise, bunu kendisinin duyurmak istediğini söyler.

İskender, abisi tarafından yine bir oyuna getirilir. Hem onu, şirketin yönetin toplantısında başkanlık etmesini ister. Hemde, onun toplantıya başkanlık etmesine izin vermez. Bu durum İskender’in abisinin gerçek yüzünü görmesine neden olur. Bülent’in, kumar borçları birikir ve Tomris’ten para ister.

Tomris, Bülent’in istediği parayı verir. Ancak, karşılığında istediği sözleşmeyi ona imzalatır. Ozan, inşaatta güvenlik önlemleri almadan işçileri çalıştırmak istemez. Amcası, ona karşı çıkar. Ondan habersiz inşaata devam ettirir. Bir kişinin, şantiyede düşmesinden sonra tüm sorumluluk Ozan’a kalır.

Alev Alev 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çelebi Kızının Yanında Cemre’ye Saldırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler