Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kumru Kocası Tarafından Namussuzlukla Suçlanıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kumru Kocası Tarafından Namussuzlukla Suçlanıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 26. yeni bölümüyle 26 şubat cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nazlı, doktor hanımla konuştuktan sonra neden kaybetme korkusu yaşadığını anlar. Sadi, üvey annesiyle gittikten sonra neler yaşadığını anlatır. Kumru, nasıl korka korka evlendiğini anlatır. Kırmızı Oda 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kumru, kocası tarafından namussuzlukla suçlanıp dövülüyor.

Cuma Dizileri 2020

Kumru Kocası Tarafından Namussuzlukla Suçlanıyor!

Kırmızı Oda 26. bölüm 1. fragmanında; Sadi, çocukluğunu anlatıp doktor hanımı ağlatıyor. Nazlı, kavgasının kendisiyle olduğunu anlıyor. Recai, çocukluğunda yaşadığı zor günleri anlatıyor. Kumru, evlendiği gece kocası tarafından dövülüp kapıya konuluyor. Yaralı bir şekilde babaannesine gelen Kumru, kendisine Servet’in tecavüz ettiğini söylüyor.

İşte Kırmızı Oda 26. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Kumru, hikayesinin devamını anlatır. Babaannesi ölmeden önce onu evlendirmek ister. Ama Kumru, üvey babası tarafından defalarca kez tecavüze uğradığını babaannesine anlatamaz. Düğün günü, Kumru’nun annesi üvey babasıyla birlikte gelir.

Kumru, o adamı görünce çok kötü olur. Bir de üzerine ondan Kumru’nun bekaret kemerini bağlaması istenir. Düğün bittikten sonra gece Kumru, kocasıyla baş başa kalır. Daha fazlasını anlatamayıp göz yaşlarına boğulur. Panik atak geçiren Sadi, kafasına silah dayanınca nasıl ataktan kurtulduğunu anlatır.

Sadi, annesi öldükten sonra, babasının da hapse atıldığını, polislerin kendisini üvey annesine verdikten sonra yaşadıklarını anlatmaya başlar. Üvey annesi Sadi’yi eve götürüp, ona artık yatalak babaannesine onun bakacağını söyler. Sadi’yi sofraya dahi oturtmaz. Yıllarca Sadi, sofradan artan yemeklerle karnını doyurur.

Sadi’ye o evde tek gülümseyen hasta kız kardeşi olur. Nazlı ile Recai, seansa birlikte gelir. Recai, önce doktor hanımla kendisi konuşur ve artık Nazlı’ya tahammül edemediğini anlatır. Doktor hanım, Recai’nin hayatta yaşadıklarının acısını Nazlı’dan çıkarttığını anlar ve onunda seansa gelmesini ister. Nazlı, doktor hanıma daha önce birlikte olduğu erkek arkadaşından nasıl ayrıldığını anlatır.

Onun anlattıklarından sonra doktor hanım, Nazlı’nın annesinin babasına davrandığı gibi davrandığını ve o yüzden terk edilme duygusu yaşadığını anlar. Nazlı, kendisi de anlar. Seanstan daha rahat bir şekilde çıkıp gider. Evde, Recai’ye ait ne varsa çöpe atar. Sadi, hastaneye hala baktığı sakat kız kardeşini ziyarete gider.

Kırmızı Oda 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Nasıl Korka Korka Evlendiğini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler