Ana SayfaDizilerSon Yaz 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kalbi Duran Akgün Hayata Geri...

İlgili Postlar

Son Yaz 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kalbi Duran Akgün Hayata Geri Dönebilecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 10. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Akgün, Selim’e ve Yağmur’a bir mektup bırakıp gitmeye hazırlanır. Selim, muhbirin Akgün olduğunu öğrenir. Birol, Fatih’le birlikte Selim’e tuzak kurar. Selim, açığa alınır. Halil, Selim’in ölüm emrini verir. Son Yaz 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kalbi duran Akgün, hayata geri dönebilecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Kalbi Duran Akgün Hayata Geri Dönebilecek Mi?

Son Yaz 10. bölüm 1. fragmanında; Selim, Akgün’ün hayatını kurtarmak için hayatını tehlikeye attığı için ne düşüneceğini bilemiyor. Akgün’ün, ambulansta kalbi duruyor. Sağlıkçılar onu, hayata döndürmeye çalışırken, Yağmur’un, gitme diyerek kalbine vurduğunu hayal ediyor.

İşte Son Yaz 10. bölüm 1. fragmanı….

SON YAZ 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Akgün, artık gitmeye karar verir ve Selim’e her şeyi itiraf ettiği bir mektup yazıp bırakır. Yağmur’a da, bir mektup bırakır. Selim, Ahmet’i takip ettirip muhbirin kim olduğunu bulmaya çalışır. Akgün, Ahmet’le buluştuğu sırada yakalanır.

Selim, muhbirin Akgün olduğunu öğrenir ve onu alıp emniyete götürür. Akgün, Selim’e ona bıraktığı mektubu okusaydı anlayacağını söyler. Ahmet, ayağından vurulur. Akgün, mahkemeye çıkar. Fatih, Selim’i işinden etmek için kendisini Birol’un adamlarına dövdürür.

Bu olaydan sonra Selim, baş savcı tarafından açığa alınır. Akgün, mahkemede serbest kalır. Selim’e, oyun oynandığını bilen Akgün, bunu ortaya çıkartmak için harekete geçer. Canan, Akgün’ün Yağmur’a bıraktığı mektubu yırtıp çöpe atar. Naz, mektubu birleştirip okur ve götürüp Yağmur’a verir.

Canan, zor günlerinde Selim’i yalnız bırakmaz. Sanki hiç ayrılmamışlar gibi ona destek olur. Naz, Erol ile buluşmaya bir mekana gider. Yağmur’da oraya gider. Akgün’le Yağmur orada karşılaşır. Birol’un adamları Akgün’e pusu kurar. Soner, hayatını kurtaran Akgün’ü onların elinden kurtarır.

Yağmur’la Akgün, sahilde karşılaşır. Akgün, Yağmur’a veda eder ve ona olanlardan çok üzgün olduğunu söyler. Yağmur onu anlar. İkili sarılıp veda ettiği sırada Selim gelir. Selim, henüz mektubu okumadığı için hala Akgün’e öfke duyar.

Sinirle Akgün’ün üzerine yürür. Halil, Selim’in ölüm emrini verir ve adamları Selim’i sahilde bulur. Akgün, hızla gelen aracın içindeki kişinin Selim’i öldüreceğini anlar. Hemen, Selim’i itip kendisi arabanın altında kalır. Selim, Akgün’ün kendisi için canını ortaya koyduğunu anlayıp yanına gider.

Son Yaz 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akgün Selim’i Kurtarayım Derken Canından…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler