Ana SayfaDizilerArıza 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bergüzar Haşmet'e Ali Rıza'nın Oğlu Olduğunu...

İlgili Postlar

Arıza 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bergüzar Haşmet’e Ali Rıza’nın Oğlu Olduğunu Açıklıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 25. yeni bölümüyle 7 mart pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali Rıza, ailesiyle birlikte Halide’yi istemeye gider. O sırada Balaban, Haşmet’e ailesinin katilinin Ali Rıza’nın babası olduğunu kanıtlayan videoyu gönderir. Haşmet, Ali Rıza’yı ve ailesini evden kovar. Ali Rıza’nın, tüm yetkileri elinden alınır. Yerine Burak getirilir. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bergüzar, Haşmet’e Ali Rıza’nın oğlu olduğunu açıklıyor.

Pazar Dizileri 2020

Bergüzar Haşmet’e Ali Rıza’nın Oğlu Olduğunu Açıklıyor!

Arıza 25. bölüm 1. fragmanında; Bergüzar, Haşmet’e olanlarda Ali Rıza’nın bir suçu olmadığını söylüyor. O da, onun gibi birinin neden Ali Rıza’yı korumaya çalıştığını soruyor. Bergüzar, peruğunu çıkarıp Ali Rıza’nın kendi oğlu olduğunu, onu kendisinin doğurduğunu söylüyor.

İşte Arıza 25. bölüm 1. fragmanı….

ARIZA 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Bergüzar, Ali Rıza’nın annesi olduğu için onu ölüme terk edemez ve Balaban’ın teklifini kabul eder. Balaban, artık masaya oturur ve dokunulmazlık sahibi olur. Ali Rıza, Halide’yi kurtardıktan sonra onu Haşmet’e götürür. Haşmet, bir kere daha Ali Rıza’ya kızının hayatını kurtardığı için minnettar olur.

Halide’nin kafası Balaban’ın anlattıklarına takılır. Bu durumu Ali Rıza ile konuşur. Ali Rıza, kendisinin de yeni öğrendiğini ama araştıracağını söyler. Halide Ali Rıza’ya inanır. Masa toplanır. Ali Rıza, herkesin içinde Balaban’ın kafasına silah dayayıp oradan çıkartır.

Mithat, bunu yaparsa cezası olacağını söyleyip Ali Rıza’yı uyarır. O ise, her cezaya razı olduğunu onun Halide’ye yaptıklarını yanına bırakmayacağını söyler. Balaban’ın, bahis oynattığı çetenin yerini bulan Ali Rıza, onun adamlarını etkisiz hale getirir. Tüm parasını Balaban’ın gözü önünde yakar.

Onu kendisinden ve yakınlarından uzak durması için uyarır. Ali Rıza, ailesini toplayıp Halide’yi istemek için Haşmet’in evine gider. Rukiye, tam Halide’yi isteyeceği sırada Haşmet’e, Balaban’dan o video gelir. Öfkeden deliye dönen Haşmet, Ali Rıza’ya hemen evini terk etmelerini söyler.

Halide, durumu Rukiye’ye anlatır. Onun kocasının ailesinin ölümünde parmağı olduğunu babasının öğrendiğini söyler. Bergüzar, öldü sandığı ve yıllar sonra kavuştuğu Ali Rıza’yı büyüten Rukiye’ye her şeyi anlatmak ister. Ama, anlatamaz. Masa toplanır ve Ali Rıza’nın tüm yetkileri oy birliğiyle geri alınır.

Ali Rıza’nın yerine ise Burak getirilir. Ali Rıza, geçmişi araştırırken bir dövüş çetesinin içine girmesi gerekir. Ölümüne dövüşe katılan Ali Rıza, feci bir şekilde yere yığılır.

Arıza 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Ölümüne Dövüşten Sağ Çıkabilecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler