Ana SayfaDizilerRamo 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Mashar'ı Masadan Kovuyor!

İlgili Postlar

Ramo 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Mashar’ı Masadan Kovuyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 35. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldırım, Ramo’ya ölümün kaçınılmaz bir son olduğunu söyleyip onu bir odaya sokar. Adamlarını toplayıp tek tek, onları öldürmemesi için bir sebep söylemelerini ister. İstediği cevabı alamadığı adamı hemen öldürür. Sıra Ramo’ya gelir. Aynı soruyu Ramo’ya da sorar. Ramo 35. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ramo, Mashar’ı masadan kovuyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Mashar’ı Masadan Kovuyor!

Ramo 35. bölüm 1. fragmanında; Ramo, Yıldırım’la birlikte aynı masada oturuyor. Şerif ile Mashar, güçlerini birleştirip Ramo’nun adını silmek istiyor. Ramo, İstanbul’un tek sahibi olacağını söylüyor ve Mashar’ı masasında istemediğini söylüyor.

İşte Ramo 35. bölüm 1. fragmanı…

RAMO 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Mashar ile Şerif, Ramo’nun Yıldırım’ın işini bitirdiğine inanamaz. Yıldırım’ın ölümünden sonra Ramo, büyük koltuğa oturur. Korkut, Ramo’ya büyük bir tuzak kurar. Ramo, Sibel’e kavuştuktan sonra, ona istedikleri gibi bir düğün yapıp nikah kıyar. Nikah günü, Ramo, Gizem’i kıstırıp onun ablasına ihanet ettiğini ispatlar.

Gizem, iyice köşeye sıkışır. Ramo, ondan ablasını üzmeden yurt dışında bir okula gideceğini ve onu arayacağını söylemesini ister. Altınlar çalınıyor ve tüm gözler Ramo’nun üzerine çevirilir. Doğu, altınların çalındığı yere gidip olayın nasıl olduğunu anlamaya çalışır. Orada, bir çakmak bulur.

O çakmağı Ramo’ya getirir. O, çakmağın Cemil’in babasına ait olduğu anlaşılır. Ramo, masayı toplayıp, bulduğu çakmağı herkese gösterir. Şerif, Cemil’i alıp ona işkence etmeye başlar. Dilber, Hasan’ı gördükten sonra Mashar’la kavga edip, nasıl kızının babasını karşısına çıkarttığının hesabını sorar.

Kız, tüm konuşulanları duyup evden kaçar. Köksal, birden fenalaşır. Sibel, onu öyle görünce ne yapacağını bilemez. Çiçek, Ramo’yu buluyor ve ona amca diye hitap eder. Babasının Hasan, olduğunu söyler.

Ramo, hastanede Çicek’i annesine teslim eder. Altınların yerini bulan Ramo, altınları alır. Korkut’un yerini bulur. Onu, berberde yakalayıp bir daha karşısına çıkmamasını ister. Mashar, Ramo’yu arayıp büyük patronun onu görmek istediğini söyler.

Bu arada Köksal, iyice kötüleşir. Doğu, onun başından bir an olsun ayrılmaz. Köksal, Doğu’nun kulağına bir şey söyleyip hayatını kaybeder. Ramo, Mashar’ın kedisine tuzak kurduğunu anladığını söyleyip, büyük patronun karşısına çıkar. Yıldırım’ın, ölmediğini gören Ramo, şok olur.

Ramo 35. Bölüm Ön İzleme Yayında! Ramo Yıldırım’ın Testinden Geçebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler