Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İsmet Selo'yu İhbar Ediyor!

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İsmet Selo’yu İhbar Ediyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Seni Çok Bekledim, 6. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayliz, bir ikiz kardeşi olduğunu öğrendikten sonra omzunda bir acı hisseder. Selo, Erol’u vurur. Cemal, oğlunun başına gelip onun ölemeyeceğini onun, tek evladı olduğunu haykırır. Seni Çok Bekledim 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İsmet, Selo’yu ihbar ediyor.

Cuma Dizileri 2020

İsmet Selo’yu İhbar Ediyor!

Seni Çok Bekledim 6. bölüm 2. fragmanında; Selo, Erol’u yaraladıktan sonra kaçıyor. Hastaneye kaldırılan Erol’a kan lazım oluyor. Ayliz, ona kan veriyor. Cemal, ismet’ten Selo’yu bulmasını istiyor. Selo’nin yerini öğrenen İsmet, Cemal’e haber veriyor. Selo, oğlunu da alıp kaçmaya hazırlanırken polislere yakalanıyor.

İşte Seni Çok Bekledim 6. bölüm 2. fragmanı.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, hastaneye kaldırılır. herkes onun başında seferber olur. Selo ise, kaçar.
Evde kimse olmadığı sırada İsmet’in silahını alıp Erol’u öldürmek için pusu kurar. Kadir, kendisine geldikten sonra, gelen polislere kazara kendisini yaraladığını söyler. Ayliz, bunu yapmamasını söylese de Selo’nun, acısından bunu yaptığını ve ondan şikayetçi olmayacağını söyler.

Selo, karısının öldürmekle suçlanan Hasan’ın kız kardeşiyle tanışır. Onun, Zahide’ye zıp ha tıp benzediğini görür. Meryem, abisinin suçsuz olduğunu, eğer beraber hareket ederlerse Erol’un cezasını çekeceğini söyler.

Songül’ün kızı, annesinin odasından aldığı videoyla Cemal’i tehdit etmenin çarelerini arar. Ayliz, babasının kim olduğunu öğrenmek için Kadir’le birlikte bir yolculuğa çıkar. Bu yolculukta Ayliz, bir ikiz kardeşi olduğunu öğrenir. Erol, Selo’yu arayıp ondan, Zahide’nin öldüğü cam eve gelmesini ister.

İsmet, hapishanede olan Hasan’a gidip, suçu üstlenmesini yoksa kız kardeşine bir zarar geleceğini söyleyip onu tehdit eder. Hasan, kız kardeşine bir zarar gelmemesi için suçu üstlenmeyi kabul eder. Kadir, Celal’in Sibel’i nereye gönderdiğinin peşine düşer. Ama onun izini bulamaz.

Sadece, annesinden Cemal’in ona bir ev ayarladığını öğrenir. Selo, oraya silahıyla birlikte gidip karşısına çıkar. Erol, Selo’dan kendisini öldürmesi için yalvarır. Selo’da, Erol’u çekip vurur. Erol, onun kendisini vurmasından büyük mutluluk duyup yere serilip ölümü bekler.

Seni Çok Bekledim 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selo Erol’u Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler