Ana SayfaDizilerArıza 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Ölümüne Dövüşten Sağ Çıkabilecek...

İlgili Postlar

Arıza 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Ölümüne Dövüşten Sağ Çıkabilecek Mi?

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 24. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali Rıza, ailesiyle birlikte Halide’yi istemeye gidiyor. O sırada Balaban, Haşmet’e ailesinin katilinin Ali Rıza’nın babası olduğunu kanıtlayan videoyu gönderiyor. Haşmet, Ali Rıza’yı ve ailesini evden kovuyor. Ali Rıza’nın, tüm yetkileri elinden alınıyor. Yerine Burak getiriliyor. Ali Rıza, ölümüne dövüşten sağ çıkabilecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Ölümüne Dövüşten Sağ Çıkabilecek Mi?

Arıza 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bergüzar, Ali Rıza’nın annesi olduğu için onu ölüme terk edemiyor ve Balaban’ın teklifini kabul ediyor. Balaban, artık masaya oturuyor ve dokunulmazlık sahibi oluyor. Ali Rıza, Halide’yi kurtardıktan sonra onu Haşmet’e götürüyor. Haşmet, bir kere daha Ali Rıza’ya kızının hayatını kurtardığı için minnettar oluyor.

ARIZA 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halide’nin kafası Balaban’ın anlattıklarına takılıyor. Bu durumu Ali Rıza ile konuşuyor. Ali Rıza, kendisinin de yeni öğrendiğini ama araştıracağını söylüyor. Halide Ali Rıza’ya inanıyor. Masa toplanıyor. Ali Rıza, herkesin içinde Balaban’ın kafasına silah dayayıp oradan çıkartıyor.

Mithat, bunu yaparsa cezası olacağını söyleyip Ali Rıza’yı uyarıyor. O ise, her cezaya razı olduğunu onun Halide’ye yaptıklarını yanına bırakmayacağını söylüyor. Balaban’ın, bahis oynattığı çetenin yerini bulan Ali Rıza, onun adamlarını etkisiz hale getiriyor. Tüm parasını Balaban’ın gözü önünde yakıyor.

Onu kendisinden ve yakınlarından uzak durması için uyarıyor. Ali Rıza, ailesini toplayıp Halide’yi istemek için Haşmet’in evine gidiyor. Rukiye, tam Halide’yi isteyeceği sırada Haşmet’e, Balaban’dan o video geliyor. Öfkeden deliye dönen Haşmet, Ali Rıza’ya hemen evini terk etmelerini söylüyor.

Halide, durumu Rukiye’ye anlatıyor. Onun kocasının ailesinin ölümünde parmağı olduğunu babasının öğrendiğini söylüyor. Bergüzar, öldü sandığı ve yıllar sonra kavuştuğu Ali Rıza’yı büyüten Rukiye’ye her şeyi anlatmak istiyor. Ama, anlatamıyor. Masa toplanıyor ve Ali Rıza’nın tüm yetkileri oy birliğiyle geri alınıyor.

Ali Rıza’nın yerine ise Burak getiriliyor. Ali Rıza, geçmişi araştırırken bir dövüş çetesinin içine girmesi gerekiyor. Ölümüne dövüşe katılan Ali Rıza, feci bir şekilde yere yığılıyor.

Arıza 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haşmet Halide’yi Ali Rıza’ya Vermiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler