Ana SayfaDizilerArıza 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haşmet Halide'yi Ali Rıza'ya Vermiyor!

İlgili Postlar

Arıza 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haşmet Halide’yi Ali Rıza’ya Vermiyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 24. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Halide, Ali Rıza’ya Balaban’ın kendisine ailesini ölüm emrini verenlerin içinde babasının da olduğunu söyler. Ali Rıza, doğru olduğunu söyler. Balaban’ı yakalayan Ali Rıza, ondan bunun hesabını sormak için götürür. Masaya, yeni bir üye dahil olur. Arıza 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Haşmet, Halide’yi Ali Rıza’ya vermiyor.

Pazar Dizileri 2020

Haşmet Halide’yi Ali Rıza’ya Vermiyor!

Arıza 24. bölüm 2. fragmanında; Rukiye, Ali Rıza’ya Halide’yi istemek için Haşmet’in evine gidiyor. Haşmet, ailesini öldürme emrini verenlerden birinin Ali Rıza’nın babası olduğunu öğreniyor ve büyük bir öfkeyle onlara kızını vermeyeceğini söylüyor.

İşte Arıza 24. bölüm 2. fragmanı….

ARIZA 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Halide’nin kaçırıldığını duyunca Ali Rıza, deliye döner. Balaban, Ruslarla birlikte hareket eder. İşin içinde kendisi yokmuş gibi Haşmet’i arar. Halide’nin canı karşılığında çalışan mallarını ve verdiği paranın tamamını ister. Ali Rıza ile Haşmet, hemen bu teklifi kabul eder. Ama onlara güvenmek için, Ali Rıza’nın kafasına silahını dayamasını ister.

Ali Rıza, hiç düşünmeden hemen kafasına silahını dayar. O da, inanıp anlaşmayı kabul eder. Ali Rıza, Bergüzar’ın elindeki malları ertesi gün getirmek üzere alır. Balaban, Halide’nin yanına gidip onun ailesinin öldürülmesinde Ali Rıza’nın babasının parmağı olduğunu söyler.

Onu inandıramayınca Halide’ye bir video seyrettirir. Ali Rıza, malları verip Halide’yi almak ister. Ancak, Balaban onun ölüm emrini verir. Bergüzar, Burak’ı yanına çağırır. Ondan, Balaban’ı kendisine getirmesini ister. Burak, Balaban’ı yakalayıp Bergüzar’a verir. Bergüzar, Burak’a bu yaptığının bir mükafatı olduğunu söyler.

Ali Rıza, kendisine saldıranları öldürür ve Halide’yi sakladıkları yerde bulur. Ancak, onun üzerinde harekete hassas bir bomba olduğunu görür. Halide, Ali Rıza’dan gitmesini ister. O ise, o ölürse kendisinin yaşayamayacağını söyleyip orayı terk etmez. Hemen, Muzaffer’i arayıp yardım ister.

Muzaffer, Bergüzar’la görüşüp ona durumu anlatır. Bergüzar, Balaban’dan Halide’yi serbest bırakmasını ister. Balaban, Halide’yi serbest bırakmanın karşılığında ondan kendisine bir koltuk vermesini ister. Bergüzar, onu Safir’den bir yere kapattırıp düşünmeye başlar. Bombanın patlamasına saniyeler kalınca Ali Rıza ile Halide, birbirlerine sarılıp ölmeyi bekler.

Arıza 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Balaban’a Yaptığının Bedelini Ödetiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler