Ana SayfaDizilerSon Yaz 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akgün Selim'i Kurtarayım Derken Canından...

İlgili Postlar

Son Yaz 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akgün Selim’i Kurtarayım Derken Canından Mı Olacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akgün, Selim’e ve Yağmur’a bir mektup bırakıp gitmeye hazırlanıyor. Selim, muhbirin Akgün olduğunu öğreniyor. Birol, Fatih’le birlikte Selim’e tuzak koruyor. Selim, açığa alınıyor. Halil, Selim’in ölüm emrini veriyor. Akgün, Selim’i kurtarayım derken canından mı olacak?

Cuma Dizileri 2020

Akgün Selim’i Kurtarayım Derken Canından Mı Olacak?

Son Yaz 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Akgün, artık gitmeye karar veriyor ve Selim’e her şeyi itiraf ettiği bir mektup yazıp bırakıyor. Yağmur’a da, bir mektup bırakıyor. Selim, Ahmet’i takip ettirip muhbirin kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Akgün, Ahmet’le buluştuğu sırada yakalanıyor.

SON YAZ 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selim, muhbirin Akgün olduğunu öğreniyor ve onu alıp emniyete götürüyor. Akgün, Selim’e ona bıraktığı mektubu okusaydı anlayacağını söylüyor. Ahmet, ayağından vuruluyor. Akgün, mahkemeye çıkıyor. Fatih, Selim’i işinden etmek için kendisini Birol’un adamlarına dövdürüyor.

Bu olaydan sonra Selim, baş savcı tarafından açığa alınıyor. Akgün, mahkemede serbest kalıyor. Selim’e, oyun oynandığını bilen Akgün, bunu ortaya çıkartmak için harekete geçiyor. Canan, Akgün’ün Yağmur’a bıraktığı mektubu yırtıp çöpe atıyor. Naz, mektubu birleştirip okuyor ve götürüp Yağmur’a veriyor.

Canan, zor günlerinde Selim’i yalnız bırakmıyor. Sanki hiç ayrılmamışlar gibi ona destek oluyor. Naz, Erol ile buluşmaya bir mekana gidiyor. Yağmur’da oraya gidiyor. Akgün’le Yağmur orada karşılaşıyor. Birol’un adamları Akgün’e pusu kuruyor. Soner, hayatını kurtaran Akgün’ü onların elinden kurtarıyor.

Yağmur’la Akgün, sahilde karşılaşıyor. Akgün, Yağmur’a veda ediyor ve ona olanlardan çok üzgün olduğunu söylüyor. Yağmur onu anlıyor. İkili sarılıp veda ettiği sırada Selim geliyor. Selim, henüz mektubu okumadığı için hala Akgün’e öfke duyuyor.

Sinirle Akgün’ün üzerine yürüyor. Halil, Selim’in ölüm emrini veriyor ve adamları Selim’i sahilde buluyor. Akgün, hızla gelen aracın içindeki kişinin Selim’i öldüreceğini anlıyor. Hemen, Selim’i itip kendisi arabanın altında kalıyor. Selim, Akgün’ün kendisi için canını ortaya koyduğunu anlayıp yanına gidiyor.

Son Yaz 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selim Kızıyla Akgün’ü Görünce Deliye..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler