Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı Çağrı Atakan'ı Diskalifiye Mi Etti?

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Çağrı Atakan’ı Diskalifiye Mi Etti?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor, diskalifiye iddiasıyla hafta sonuna damgasını vurdu. Acun Ilıcalı’nın daha önce yaptığı tartışmalardan dolayı sık sık uyardığı Çağrı Atakan’ın, yarışmadan ikaz edilmeden diskalifiye edildiği söyleniyor. Peki Acun Ilıcalı Çağrı Atakan’ı diskalifiye mi etti?

Son Olay Bardağı Taşırdı

Survivor’ın son bölümünde Doğan ve Dora arasında bir gerginlik yaşanmış, ardından araya takım arkadaşları girmişti. Çağrı ise yaşanan olayda, Poyraz’ın eline vurmuştu. Yaşanan olayın ardından Acun Ilıcalı, Çağrı’yı uyarmış, “O hareket hiç hoş bir hareket farkındasın değil mi? Yarışma kuralları var sen sinirini burada deşarj etme.” diyerek sert çıkışmıştı.

Survivor Çağrı Atakan “Annemi Ben Kanser Ettim”

Çağrı Atakan’ın İnkazsız Diskalifiye Edildiği İddia Ediliyor

Daha önce de sık sık takım arkadaşları ve rakip takımla tartışmaya giren Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı Atakan‘ın, diskalifiye edildiği iddia edildi. Uyarılara rağmen tartışmalarına devam ettiği için ikaz edilmeden yarışma ile ilişiği kesildiği öne sürülen Atakan, adadaki hayallerine sona yaklaşamadan veda etti.

Çağrı Atakan Kimdir?

Acun Ilıcalı Çağrı Atakan’ı Diskalifiye Mi Etti?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor’da diskalifiye gerginliği sürüyor. Sosyal medyada Çağrı Atakan’ın yarışmadan çıkarıldığına dair iddialar dolaşırken henüz Acun Ilıcalı‘dan bir açıklama gelmiş değil. Buda iddiaların doğru mu yoksa yalan mı olduğu konusundaki kafa karışıklığının devam etmesine neden oldu. Konu hakkında Acun Ilıcalı’nın en kısa zamanda resmi bir açıklama yapacağı düşünülüyor.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler