Ana SayfaDizilerAkrep 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda'yı Bekleyen Sürpriz Kişi Kim?

İlgili Postlar

Akrep 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda’yı Bekleyen Sürpriz Kişi Kim?

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 13. bölümüyle 4 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ferda, Merve’nin ihbarıyla tutuklanır. Perihan, onun hapisten çıkmaması için elinden geleni yapar. Bunu anlayan Ayşem, annesinin avukatı olur. Duru’dan, Aras’a büyük bir darbe gelir. Aras’a gidip, Hakan’dan hamile olduğunu onunla evleneceğini söyler. Akrep 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferda’yı, bekleyen sürpriz kişi kim?

Perşembe Dizileri 2020

Ferda’yı Bekleyen Sürpriz Kişi Kim?

Akrep 13. bölüm 1. fragmanında; Perihan, Ferda’yla görüşüp onun asla oradan çıkamayacağını söylüyor. Ferda, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıyor. Ama onu dışarı bekleyen birini görüyor. Ferda, ondan neden karşısına çıktığını soruyor.

İşte Akrep 13. bölüm 1. fragmanı…

AKREP 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Merve’nin, Fikret’in verdiği paraları emniyete götürmesiyle Ferda, tutuklanır. Perihan, Berna’yı kasten öldürme suçundan Ferda’ya dava açtırır. Avukatına, onun hapisten çıkmaması için elinden geleni yapmasını ister.

Ayşem, Ferda’nın avukatı olmak ister. Kendisini devletin ona atadığı bir avukat olarak tanıtır ve annesinin cinayeti kazara yaptığını ispatlamak için işe koyulur. Bu durum Perihan’ın hoşuna gitmez. Merve, evde tek başına kalmaya başlar. Annesinin adını dahi duymak istemez.

Perihan, onunla konuşup onu eve götürmeye çalışır. İpek ile Şahin’in, gizlice evlendikleri ortaya çıkar. Perihan ile Fikret, Şahin’in hemen İpek’ten ayrılmasını ister. Ama Şahin, İpek’ten ayrılmayacağını söyleyip evi terk eder. Gidip İpek’le yaşamaya başlar.

Hakan, Merve’ye evlenme teklif eder. O ise, bunu düşünemediğini söyleyip teklifi ret eder. İpek, abisini ziyarete gidip ona, Şahin’le evlendiğini, onu bir daha göremeyeceğini söyler. Aras, üzülse de kardeşinin mutlu olmasından başka isteği olmadığını söyler.

Duru, hamile olduğunu öğrenir. Hakan, onu teselli edip isterse, evlenip uzaklara gidebileceklerini, çocuğu doğurduktan bir yıl sonra isterse ayrılabileceklerini söyler. Perihan, Hacer’le konuşup Ferda’nın ne olursa olsun hapisten çıkmasını istemediğini söyler.

Ferda, tuvaletteyken birisi yanına yaklaşıp onu boğmaya çalışır. Ölümle yüz yüze gelen Ferda, kendisini öldürmek isteyen kişiden kendisini annesinin mi öldürmek istediğini sorar. Duru, Aras’ın yanına gidip ona hamile olduğunu söyler.

Aras, bir bebekleri olacağını düşünürken Duru, ondan değil Hakan’dan hamile olduğunu, onunla evleneceğini söyler. Duydukları karşısında şok olan Aras, Duru’ya ne diyeceğini bilemez. Merve, valizini toplayıp anneannesinin evine taşınır. Perihan, ona sarılıp içeri alır.

Akrep 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Duru’dan Aras’a Büyük Bir Darbe Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler