Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selo Oğluyla Kaçarken Polislere...

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selo Oğluyla Kaçarken Polislere Yakalanıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Seni Çok Bekledim, 6. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ayliz, Erol’a kan vererek onun hayatını kurtarıyor. Erol, abisine Selo’yu oraya çağırıp kendisini öldürmesini istediğini söylüyor. Meryem, Selo’ya yardım etmek için uğraşıyor. Kadir, Selo’yu polisler bulmadan yetişmek istiyor. Ama yetişemiyor. Selo, oğluyla kaçarken polislere yakalanıyor.

Cuma Dizileri 2020

Selo Oğluyla Kaçarken Polislere Yakalanıyor!

Seni Çok Bekledim 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ayliz, bir ikiz kardeşi olduğunu öğrendikten sonra annesiyle yüzleşiyor. Annesi, ikiz kardeşinin öldüğünü söylüyor. Ayliz, onun sözlerine inanamıyor. Cemal, Erol’u yaralı bir şekilde bulup hastaneye kaldırıyor. Bunu duyan Kadir ile Ayliz’de, hastaneye koşuyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ameliyata alınan Erol’a, kan lazım oluyor. Nadir bulunan kan Ayliz’in kanıyla tutuyor. Ayliz, Erol’a kanını verip onun hayatını kurtarıyor. Bu arada Selo, oradan kaçıyor ve ne yapacağını nereye gideceğini bilemiyor. En sonunda Kadir’i arayıp, polise teslim olacağını ancak, son bir kez oğlunu görmek istediğini söylüyor.

Ayliz, Selo’nun oğlunu alıp dışarı çıkarıyor. Kadir’le birlikte Selo’ya götürüp oğlunu gösteriyor. Selo, oğluna bir süre ceza alacağını anlatıyor. Oğlu ondan ayrılmak istemeyince, onu alıp kaçıyor. Kadir, Selo’nun arkasından iki kişinin onu takip ettiğini görüyor ve bu olayda Cemal’in parmağı olduğunu anlıyor.

İsmet’in kızı, Cemal’e gönderdiği videoyla onu tehdit etmeye devam ediyor. Cemal, bu videoyu kendisine gönderenin kim olacağını düşünmeye başlayıp, Songül’e kayın pederinin öldüğü gün, ondan başka mutfağa kimlerin girdiğini soruyor. Songül, işten ayrılmak istiyor. Ama kabul edilmiyor.

Cemal, İsmet’ten Selo’nun yerini öğrenmesini istiyor. Erol kendisine geldiğinde abisine, Selo’yu cam eve kendisinin çağırdığını ve ölmek istediğini söylüyor. Kadir, yinede Selo’nun bunu yapmasını kabul edemiyor. Selo ile oğlu, sokaklarda kalıyor. Yardımlarına Meryem, yetişiyor ve onları evine götürüyor.

Abisinin tehdit edildiğini ve suçu kabul etmek zorunda olduğunu anlayan Meryem, Selo’nun ortadan kaybolmasına yardım etmek istiyor. Ancak, Umut’un ateşlenmesi işleri karıştırıyor. Selo, oğlunu doktora götürmek için annesinden yardım istiyor. Kadir, Selo’nun yanına gitmek için yola koyuluyor. Ancak ondan önce polisler Selo’yu yakalıyor.

 Seni Çok Bekledim 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İsmet Selo’yu İhbar Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler