Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 43. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melek Mavi İle Yakınlaşıyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 43. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melek Mavi İle Yakınlaşıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 43. yeni bölümüyle 8 mart pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Güven, Melek’i evine götürüp onun velayetini almak için Sancar’a dava açar. Elvan ile Bora, yakınlaşmaya başlar. Mavi, Melek’i kaçırmayı başarır. Sefirin Kızı 43. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Melek, Mavi ile yakınlaşıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Melek Mavi İle Yakınlaşıyor!

Sefirin Kızı 43. bölüm 1. fragmanında; Melek, Mavi’nin kızını kaybettiğini öğreniyor ve onun sürekli buğulu olan gözlerini siliyor. Halise, Dudu’ya karnındaki bebeğin oğlundan olmadığını bildiğini söyleyip ayağını denk almasını istiyor. Sancar ile Güven, birbirlerine giriyor.

İşte Sefirin Kızı 43. bölüm 1. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 42. BÖLÜM ÖZETİ!

Halise, Melek’e sahip çıkmadıkları için evdekilere çok kızar. Özellikle Elvan’a bir kıza sahip çıkamadığı için Allah da ona çocuk vermediğini söyler. Elvan, bu söz üzerine çok üzülür. Güven, Melek’i evine götürüp ona özel hocalar tutup dersler verdirmeye başlar.

Güven, Melek’in velayetini açmak için Sancar’a dava açar. Bir çok avukat tutup, Sancar’ın Melek’le ilgilenmediğini, hastalandığını bile fark etmediğini ve torununun o evde mutsuz olduğunu öne sürüp dava açar. Sancar, elindeki bardağı sıkıp kendisini yaralar. Mavi, onun yanına gidip yarasını sarar.

Ona, acele etmemesini kötü dilek dilememesini söyler. Ondan sonra kızının babasının ölmesini istediğini ama, kızının öldüğünü söyleyip başından geçenleri anlatır. Sancar, Güven’in evinin önünde nöbet tutturur. Melek, dedesinin tuttuğu hocalardan ve onun baskıcı eğitiminden pek hoşlanmaz.

Ahmet, Dudu’ya mesaj çekip o çocuğunun babasının kendisi olduğunu söyler. Dudu, Ahmet’le buluşup ona, Halise’nin çıkarttırdığı sahte DNA testini gösterir. Ama Ahmet, o teste inanmaz. Birde kendisi için test yaptırmasını ister. Dudu, Ahmet’le hastaneye gidip kan verir.

Halise’nin adamı onları takip edip Halise’ye durumu bildirir. Halise, adamından Ahmet’i kaçırmasını ister. Yahya, Nevzat’tan Dudu’nun bir adamla Aydın’daki hastanede olduğunu öğrenir. Bora, Elvan’ı motosikletiyle gezmeye götürür. Ona elleriyle yemek yapıp birlikte yerler. Elvan, eve geç kaldığını söyleyince Bora ona, neden hala o evde yaşadığını sorar.

İsterse, kendi ayaklarının üzerinde durabileceğini kendine ait bir evde yaşayabileceğini söyler. Elvan, Bora’nın konuşmalarından etkilenir. Bora, Elvan’dan gitmemesini isteyip onu öper. Sancar’ın aramasıyla Elvan, telaşlanıp ona mal almaya çıktığını söyler.

Yahya, Dudu’nun karşısına çıkıp ona Aydın’daki hastaneye kiminle neden gittiğini sorar. Halise, Ahmet’i dövdürüp ondan, Dudu’nun peşini bırakmasını ve memleketine geri dönmesini ister. Mavi, dedesinin Melek için düzenlediği davete kılık değiştirip gider ve onu kaçırmayı başarır.

Sefirin Kızı 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mavi Melek’i Kaçırmayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler