Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mavi Melek'i Kaçırmayı Başarıyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mavi Melek’i Kaçırmayı Başarıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 42. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Güven, Melek’i evine götürüp onun velayetini almak için Sancar’a dava açıyor. Elvan ile Bora, yakınlaşmaya başlıyor. Mavi, Melek’i kaçırmayı başarıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mavi Melek’i Kaçırmayı Başarıyor!

Sefirin Kızı 43. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Halise, Melek’e sahip çıkmadıkları için evdekilere çok kızıyor. Özellikle Elvan’a bir kıza sahip çıkamadığı için Allah da ona çocuk vermediğini söylüyor. Elvan, bu söz üzerine çok üzülüyor. Güven, Melek’i evine götürüp ona özel hocalar tutup dersler verdirmeye başlıyor.

SEFİRİN KIZI 42. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Güven, Melek’in velayetini açmak için Sancar’a dava açıyor. Bir çok avukat tutup, Sancar’ın Melek’le ilgilenmediğini, hastalandığını bile fark etmediğini ve torununun o evde mutsuz olduğunu öne sürüp dava açıyor. Sancar, elindeki bardağı sıkıp kendisini yaralıyor. Mavi, onun yanına gidip yarasını sarıyor.

Ona, acele etmemesini kötü dilek dilememesini söylüyor. Ondan sonra kızının babasının ölmesini istediğini ama, kızının öldüğünü söyleyip başından geçenleri anlatıyor. Sancar, Güven’in evinin önünde nöbet tutturuyor. Melek, dedesinin tuttuğu hocalardan ve onun baskıcı eğitiminden pek hoşlanmıyor.

Ahmet, Dudu’ya mesaj çekip o çocuğunun babasının kendisi olduğunu söylüyor. Dudu, Ahmet’le buluşup ona, Halise’nin çıkarttırdığı sahte DNA testini gösteriyor. Ama Ahmet, o teste inanmıyor. Birde kendisi için test yaptırmasını istiyor. Dudu, Ahmet’le hastaneye gidip kan veriyor.

Halise’nin adamı onları takip edip Halise’ye durumu bildiriyor. Halise, adamından Ahmet’i kaçırmasını istiyor. Yahya, Nevzat’tan Dudu’nun bir adamla Aydın’daki hastanede olduğunu öğreniyor. Bora, Elvan’ı motosikletiyle gezmeye götürüyor. Ona elleriyle yemek yapıp birlikte yiyorlar. Elvan, eve geç kaldığını söyleyince Bora ona, neden hala o evde yaşadığını soruyor.

İsterse, kendi ayaklarının üzerinde durabileceğini kendine ait bir evde yaşayabileceğini söylüyor. Elvan, Bora’nın konuşmalarından etkileniyor. Bora, Elvan’dan gitmemesini isteyip onu öpüyor. Sancar’ın aramasıyla Elvan, telaşlanıp ona mal almaya çıktığını söylüyor.

Yahya, Dudu’nun karşısına çıkıp ona Aydın’daki hastaneye kiminle neden gittiğini soruyor. Halise, Ahmet’i dövdürüp ondan, Dudu’nun peşini bırakmasını ve memleketine geri dönmesini istiyor. Mavi, dedesinin Melek için düzenlediği davete kılık değiştirip gidiyor. Melek, Mavi’yi görünce seviniyor ve orada çok mutsuz olduğunu söylüyor. Mavi, Melek’i alıp oradan çıkartmayı başarıyor.

Sefirin Kızı 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mavi Melek’i Kaçırmak İçin Kılık…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler