Ana SayfaDedikoduHande Erçel ve Kerem Bursin'e Final Şoku

İlgili Postlar

Hande Erçel ve Kerem Bursin’e Final Şoku

Hande Erçel ve Kerem Bursin’e final şoku. Hande Erçel’in başrolünde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin, aynı gün yayınlanan rakipleri ile reytinglerde mücadele edemediği için final yapacağı iddia edildi. İşte detaylar;

Kerem Bürsin “Hande Beni Çok Şaşırttı”

Kerem Bürsin geçtiğimiz aylarda Ezgi Mola’nın Youtube’da yayınlanan programına konuk olmuş ve Mola’nın kendisine “Hande Erçel ile gerçekten aşk yaşadığınız doğru mu?” sorusuna

“Yok, ikimiz de işimizi yapıyoruz. Hande’yle daha önce birbirimizi tanımıyorduk. Tanımadığın, bu kadar popüler oyuncularla çalışmaya başlarken ‘Neyle karşılacağım’ diye düşünüyorsun. Ama Hande beni çok şaşırttı. Sette acayip bir enerjisi var. Çok güzel bir uyum yakaladık. İşe çok önem veriyor. Ekibimiz de olağanüstü, 100 küsur kişilik bir eğlence alanında gibiyiz” şeklinde yanıt vermişti.

Son Dakika!.. Hande Erçel Kerem Bürsin Aşkı Nasıl Ortaya Çıktı…

Hande Erçel’in Dizileri Neden Tutmuyor?

Oynadığı dizilerin tutmayıp erken finalle sonuçlanmasıyla sevenlerini hayal kırıklığına uğratan Hande Erçel‘den ise herhangi bir açıklama geldi. Oyuncunun rol aldığı Halka, Siyah İnci ve Azize erken final yapan yapımları arasında.

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel ve Kerem Bursin’e Final Şoku

Başrollerini Kerem Bursin ve Hande Erçel’in paylaştığı “Sen Çal Kapımı” reytinglerde beklentiyi karşılayamadığı için yakın zamanda final yapacağı magazin gündemine bomba gibi düşen yapım, iddialı sahnelerine rağmen sona gelmekten kurtulamadı. Dizinin final yapacağının öğrenilmesinin üzerine sosyal medyada da Hande Erçel’in oynadığı her dizinin finalle sonuçlandığı konuşulmaya başlandı.

Kerem Bürsin kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler