Ana SayfaDizilerMaraşlı 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Maraşlı İşi Gereği Mi Mahur'la Yakınlaşıyor?

İlgili Postlar

Maraşlı 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Maraşlı İşi Gereği Mi Mahur’la Yakınlaşıyor?

Atv’nin yeni gözde dizisi Maraşlı, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Maraşlı, Savaş’ı güneşin alnında bırakıp öldürmek isterken, istihbarat onu gelip alıyor ve onun amacı dışına çıktığı için uyarıyor. Mahur, Maraşlı’nın evindeki kayıt cihazını dinlemesiyle işler karışıyor. Babasının katil olduğunu öğrenen Mahur, evi terk ediyor. Mahur’u, hava alında bulan Maraş’lı ona aşık olduğunu söylüyor. Maraşlı, iyi gereği im Mahur’la yakınlaşıyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Maraşlı İşi Gereği Mi Mahur’la Yakınlaşıyor?

Maraşlı 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Maraşlı, Savaş’ı güneşin alnında bırakıp ondan kızına yaptıklarının hesabını soruyor. Onu ölüme terk ettiği sırada, istihbarat onu alıp götürüyor. Maraşlı’ya, asıl görevinin kızının intikamını almak olmadığını, iki yıldır sürdürdükleri işi berbat edeceğini söyleyip onu uyarıyorlar.

MARAŞLI 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mahur, Maraşlı’nın katil olmasından çok korkuyor ve hastaneye kızını göreceğini bildiği için bekliyor. Maraşlı, hastaneye geliyor. Mahur, Zeliş’i o gece yalnız bırakmak istemiyor ve onunla evine gidiyor. Maraşlı’yı ararken, Maraşlı’nın arkadaşlarıyla buluştuğu yere gidip oranın virane olduğunu görüyor.

Zeliş’in, kabus görmesiyle Mahur, Maraşlı’nın kayıt cihazını dinliyor ve babasının Ömer’i öldürdüğünü öğreniyor. Öfkeyle eve gidip, babasının kasasından o videoyu alıp tüm ev halkının önünde açıyor.

Annesinin, babasının Ömer’den kendisini ayırmak için onun arabasına uyuşturucu koyup hapse attırdığını ve çıktıktan sonra da onu öldürdüğünü anlattığı videoyu herkes izliyor. Nevzat, birden kendisine odasına kapatıyor ve aslında babasını korumak için Ömer’i öldürdüğü anları tekrar yaşıyor.

Mahur, evi terk edip arkadaşına gidiyor. Maraşlı, Mahur’la konuşmak için arkadaşının yanına gidiyor. Onunla görüşemiyor. Mahur’un, yurt dışına gittiğini öğreniyor. Savaş, Maraşlı’nın peşine düşüyor ve onu yolda yakalıyor. Kendisini yaktığı gibi onu yakmak istiyor ve arabasını ateşe veriyor.

O sırada, bir kaç araba gelip, Savaş’ı alıyor ve yanan Maraşlı’nın arabasını söndürüyor. Maraşlı, doğruca Mahur’u bulmak için hava limanına gidiyor. Orada, onu bulup gitmemesini, ona aşık olduğunu söyleyip onu öpüyor. Ama Mahur, Maraşlı’yı arkasında bırakıp gidiyor.

 Maraşlı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maraşlı Mahur’a Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler